''En Güzel Gülücük Atan - Gülen ''Bebek Yarışması
Evet yine görsel bir yarışmamız daha start verdi.
Yeni yarışmamız yine bebişlerimiz ile alakalı olsada inanın çok keyif alacağımız bir yarışma olacak.
Bebişlerimizin her biri birbirinden özel ve güzel gülücükler atsa da amacımız burada hoşça vakit geçirmek olduğu için,seçim yapmakta ve seçmekte her ne kadar zorluk çekeceğimizi bilsemde böyle bir yarışma yapmamızın uygun olacağını düşünüm.....
Yarışmamıza nasıl katılacaksınız öncelikle kısa bir bilgi vermek istiyorum.
Kendi bebeğiniz,yiğeniniz,kardeşiniz olabilir hiç farketmez ama netten alıntı olmaması önemle rica olunur.
Yarışmacılırımız resimleri bana özel mesaj ile iletecekler ve isimleri gizli tutulacaktır.
Her bir adayımızın sadece bir seçim hakkı vardır.
Tema: ''En Güzel Gülücük Atan - Gülen ''Bebek Yarışması
Başvuru Başlangıcı:28/07/2010
Başvuru Bitiş:15/08/2010
Yarışmamıza başvuruda bulunmak ve bana özel mesaj göndermek için tıklayınız Şahmaran :sutarafa:
Yeni yarışmamız hanımefendi ailesine hayırlı olsun diler.Herkesten katılım ve destek bekliyorum.
Yarışma ile alakalı sorularınızı bu topikten alabilirim.
Sevgiler.
Evet yine görsel bir yarışmamız daha start verdi.
Yeni yarışmamız yine bebişlerimiz ile alakalı olsada inanın çok keyif alacağımız bir yarışma olacak.
Bebişlerimizin her biri birbirinden özel ve güzel gülücükler atsa da amacımız burada hoşça vakit geçirmek olduğu için,seçim yapmakta ve seçmekte her ne kadar zorluk çekeceğimizi bilsemde böyle bir yarışma yapmamızın uygun olacağını düşünüm.....
Yarışmamıza nasıl katılacaksınız öncelikle kısa bir bilgi vermek istiyorum.
Kendi bebeğiniz,yiğeniniz,kardeşiniz olabilir hiç farketmez ama netten alıntı olmaması önemle rica olunur.
Yarışmacılırımız resimleri bana özel mesaj ile iletecekler ve isimleri gizli tutulacaktır.
Her bir adayımızın sadece bir seçim hakkı vardır.
Tema: ''En Güzel Gülücük Atan - Gülen ''Bebek Yarışması
Başvuru Başlangıcı:28/07/2010
Başvuru Bitiş:15/08/2010
Yarışmamıza başvuruda bulunmak ve bana özel mesaj göndermek için tıklayınız Şahmaran :sutarafa:
Yeni yarışmamız hanımefendi ailesine hayırlı olsun diler.Herkesten katılım ve destek bekliyorum.
Yarışma ile alakalı sorularınızı bu topikten alabilirim.
Sevgiler.