En iyi peeling ürünleri

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
peeling-mkle.jpg

Yüz güzelliğinin birinci koşulu cilt temizliğidir. Cilt temizliği için yapılacak en etkili yöntem de peeling uygulamasıdır. Peki, peeling nedir? Peeling ciltteki ölü tabakayı atan, cilde pürüzsüzlük ve ışıltı katan bir cilt bakımıdır diyebiliriz. Peeling yaptıktan sonra cildinize uygun bir nemlendirici sürerseniz, kremden maksimum fayda sağlarsınız. Çünkü temiz bir cilt, nemlendiriciyi çok iyi emer.

Ayrıca peeling ile arındırılan cilt, makyaj için de çok uygun bir zemin olur. Haftada 1 ya da 2 kez peeling yapmayı alışkanlık haline getirirseniz, cildiniz için büyük iyilik yapmış olursunuz.

Kişisel deneyimlerimize dayanarak, sizin için en iyi peeling ürünlerini ve özelliklerini bir araya getirdik. İşte, cildinizin güzellik anahtarları...

Chanel Maximum Radiance Exfoliating Gel
Mikro taneli maksimum parlaklık verici bu jel, jojoba taneleri ve inci tozu içeriyor. Cilt yüzeyini düzgünleştirirken, cildin doğal parlaklığını geri kazandırıyor.

Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser
Hem meyve asitleri hem ovucu partiküller içeren oldukça etkili bir temizleyici. Cildinizdeki ölü hücreleri temizlerken, cildi aydınlatmaya, canlandırmaya, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor.

Dermalogica Daily Microfoliant
Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak, daha parlak bir görünüm sağlıyor. Ayı üzümü, meyankökü, greyfurt ve aspergillus içeriklerinin bileşiminden oluşan Dermalogica'ya özel cilt aydınlatıcı kompleks ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı oluyor. Pirinç kepeği ve özlerinden oluşturulan aktif içerikler ölü derileri mikro düzeyde temizlerken cildi canlandırıyor.

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula
Hem su ile durulanabilme hem de silinebilme özelliğine sahiptir. Yüzeyde biriken ölü pulsu deriden cildi arıtarak, cilde daha taze ve canlı bir görünüm kazandırır.

Avon Anew Clinical Advanced Retexturizing Peel
Yüzde 10 glikolik asit içeren bu ürün cilde tazelik ve canlılık veriyor. Ayrıca bu ürünü düzenli bir şekilde kullanırsanız, kırışıklıklarınızda da azalma göreceksiniz.

La Mer The Refining Facial
Elmas tozları ve doğal deniz yosunları içeren formülüyle cildi en iyi şekilde temizlerken, cilde eşşiz bir parlaklık da veriyor. Cilt hem yenileniyor, hem besleniyor.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Benim kullandığım peeling La Mer; elmas tozlu peeling. Gerçekten çok etkili.:ayna: Fiyat: 195,00 TL.:hhhhhh:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben yeni aldım bir peeling ürünü. 25 lira -kop markasını bilmiyordum eczacı önerdi,cildim hassas olduğu için her ürünü kullanamıyorum. 195 bana göre pahalı canım ya. Ben devlet memuruyum :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar