En kısa peri masalı

Tepki
28
j95z0y.jpg

D

d.melek

Misafir
aslinda en mutsuzu o. cunki evliliyin tadi baska. onu evli olanlar bilir.kocaldigi zaman da yalniz kalir hep oyleleri,ne bir gelip gideni olur,nede arayani.oysa evliler cocuk sahibi olurlar,birlikde yemek yer,konusur,eylenirler,bir birilerinin her zaman yanlarinda olurlar,arkasini yaslayacak birilerinin oldugunu bilirler hep,her gece guzel cocuklarinin oldugunu bilerek ,sevincle bir birilerine sarilip uyurlar,kocaldigklari zamanda evlatlari,torunari nese verir onlara.........

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
hayır deseydik gerçekten öyle olurmuydu acep....:dusun::sigara:

düşündüm de ....cık ...olmazdı....:eek:lmaz:

G

guzelcem

Misafir
iyiki evlenmemiş evlenseydi herşey tersine dönerdi :dil::dil::dil: sonuç olarak şunu çıkarabiliriz:

Terli Terli su içmeyin

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Allah (cc) kimseyi yanlık bırakmasın hiç sevmediğim şey yanlışlık yanında paylaşacak kimse olmadıktan sonra neye yarar perilikde olsa emeğine sağlık canım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Herşey zamanında güzel. yeterince bekarlığın tadını çıkardım. Evlilik ilk başlarda zor; ama sonrasın da ise mükemmel bir hayat:eek:

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
bence evliliğin en güzel yanı rahatlıkla eşinle seks yapabilmek ve bunu çevrende herkes bilmesine rağmen kınanmamak ve mahalle baskısı görmemek
bekar kadınların tek dezavantalı bu tabii etiler nişantaşı kızıltoprak ve benim bulunduğum beldede yaşamıyorsa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bence evliliğin en güzel yanı rahatlıkla eşinle seks yapabilmek ve bunu çevrende herkes bilmesine rağmen kınanmamak ve mahalle baskısı görmemek
bekar kadınların tek dezavantalı bu tabii etiler nişantaşı kızıltoprak ve benim bulunduğum beldede yaşamıyorsa

İlginç bir yaklaşım. Evliliği bununla bağdaştırmakta çok saçma geldi bana:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar