En saçma yarışma programları sizce hangileriydi?

En saçma yarışma programları sizce hangileriydi?

• Kullanılan toplam oy
    6

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
-güzel ve dahi
-en zayıf halka
-biribizi gözetliyor
-Dest-i İzdivaç
-yemekteyiz,damat beğendi,v.benzerileri
-gelinim olurmusun,size anne diyebilimiyim,yabancı gelin
-Dokun bana
-ağırlığınca altın
-50 sarışın.
-var mısın yok musun...
-kocam size emanet
-ünlüler çiftliği
-popstar,rep star,alaturka star,oryantal star,benimle dans edermisin vb..
-Diğer (aklınıza gelenleri siz yazın)
freakedout.gif

Birden fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz-ayse

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
-güzel ve dahi
-en zayıf halka
-biribizi gözetliyor
-Dest-i İzdivaç
-yemekteyiz,damat beğendi,v.benzerileri
-gelinim olurmusun,size anne diyebilimiyim,yabancı gelin
-Dokun bana
-ağırlığınca altın
-50 sarışın.
-var mısın yok musun...
-kocam size emanet
-ünlüler çiftliği
-popstar,rep star,alaturka star,oryantal star,benimle dans edermisin vb..

Kırmızılar dısında dıger yarısmaların adını ılk kez duydum ıyımı :sok

Damat begendıye de baya bı guldum nası ısım o oyle:gul:

Varmısın yokmusun dısında bıldıklerımden hepsı sacma.Varmısın yokmjsudun da sonlarına dogru kayıp kopardı ya neyseee:kedim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aslında hepsi saçma da şu dokun bana çok komik ti gelinim olur musun da öyle

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Arabayı mı ellıyolardııı:sok :gul:Nası kacırdım oyle bı yarısmayı beeee:gul:Hatta katılır bujılerıne kadar ellerdım o arabayı :gul:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
kedijik çok komikti dokun bana yaaaa.. nasıl kaçırdın onu hayret... :dil:

hele en zayıf halka :gul: sunucu da çok komikti..

bunların hemen hemen hepsi saçma zaten.. en iyi yarışma trt deki bir kelime bir işlem, HT Blomberg deki Kelime oyunu, Kenan ışık ın sunduğu 500 milyar istermisin ve şimdiki sunduğu Kelimenin gücü ve Stardaki Pasaparola.... bunları beğenerek izliyordum...:eek:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hatırladım en zayıf halkayı daaa.Ama ben onu Turk kanalında bı keremı ne ızledım orjınalı guzel.Bızdekı orjınalınden uzakdı cok gulmusduk kadının elınde bı kırbac eksık dıyee:gul:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
bi yarışma daha buldum,bakar mısınız şoklardayım:bayil::bayil::bayil:

Yeni yarışma: Benimle çiftleşir misin?
Medya camiasının yeni tartışma konusu olan "Dinler Yarışıyor" yarışmasını düzenleyen Kanal T'den çok tartışılacak bir yarışma daha: Benimle Çiftleşir misin?
281612.jpg

Kanal T'den "yarışmaların kralı" şeklinde duyurulan "Benimle Çiftleşir misin?"de her şeyin ortada ve sansürsüz olacağı da vurgulanıyor.

Tuhaf yarışmanın duyurusu şöyle devam ediyor:
10 Birbirinden çapkın ve yağız erkek, 10 dünya güzeli ve birbirinden cilveli dişi.. Bir çiftlik evi ve 16 Kamera.. Bu defa her şey ortada! Bu defa gizli - saklı yok.. Kah banyoda, kah lavaboda, kah yatak odasında.. 20 yarışmacı bu kameralarla en mahrem anlarını sizlerle paylaşacaklar. Her şey, gözlerinizin önünde canlı, canlı olacak ve bitecek. Bu yarışmayı izlerken, zaman zaman kızacak, zaman zaman hüzünleneceksiniz. Bazen sinirlenecek, bazen de güleceksiniz. Onlar ruh ikizlerini sizinle beraber arayacak. Onlar aradıkları aşkı bu programda bulacak. Onlar sevecek, vuslata erecek ve ayrılmayacak. Ve onların kavuşma anlarında göz yaşlarınızı tutamayacak belki de hıçkırıklara boğulacaksınız. Belki siz de bu programda olmak için yanıp tutuşacaksınız. 10 Birbirinden yakışıklı ve çekici erkek, 10 seksi ve öldüren cazibeli dişi, hayvani duygularıyla doğru eşini bulacak. Çiftini bulan hayvanlar "Hayvani-İzdivaç" ile hem eğlenip hem evleniyorlar. Sunuculuğunu Türkiye’nin en ateşli hayvan hakları savunucusu Panter Emel’in (Emel Yıldız) yapacağı "Benimle Çiftleşir misin?" yarışmasında eşleşen hayvan çiftlere Büyük Ödül olarak 1 yıllık Veteriner hizmeti, 1 yıllık mama ve kuaför ödülü verilecek. Yarışmaya dışarıdan katılımcı hayvan severlere ise ödül olarak çiftleşmeden doğan yavruları hediye ediyoruz. Hazır olun ve koltuklarınızda geriye yaslanın.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Neden acabe mantıkdan uzak yarısmalar cogunlukda.Soyle ızleyen uc bes bısey ogrenecek sekılde yarısmaların neyı var kı?Sımdı bu cıftlesme programını zıledım dıyelım kı.Eee bana ne ogrettı?Ona harcadıkları çabayı parayı belgesel cekmeye harcasalar da kayda deyse ya :hihh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
kedim böyle programlar daha çok reyting aldığı için malesef yapılıyor kimi can sıkıntısından bakıyor kimi eleştirmek için kimi şikayet etmek için ama izleniyor yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar