incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler :
1 kutu konserve enginar kalbi
5 adet çeri domates
1 adet salatalık
1 peket akdeniz yeşilliği
100 gr permesan peyniri
Zeytinyağı,
Yarım limon suyu
süslemek için kruton ve grissini
tuz
Yapılışı :
1- Akdeniz yeşilliklerini 1-2 su yıkayın ve süzülmeye bırakın.
2- Enginar kalplerini kavanozdan şıkarın ve süzün.
3- Domates ve salatalıkları yıkayarak dilimleyin
4- Servis tabağının ortasına önce yeşillikleri alın daha sonra fotoğraftaKi gibi 1 enginar kalbi 1 dilim salatalık ve 1 domates dilimi şeklinde dizin.
5- Zeytinyağı ve limon suyunu salatanın üzerinde gezdirin ve tuzunu ilave edin.
6- Son olarak ince dilimlediğiniz permasen peynirini ekleyin. Kruton ve grissini ile süsleyerek servis yapın.
ALINTI