incitanemtuana
Daimi Üye
ERIKLERI GÖMÜLÜ TURTAM
bu tarifi oktay ustanin yesil elma programinda görmüs ve not almistim
ama yapmak bu zamana nasip oldu
MALZEMELER:
2bucuk su bardagi un
2adet yumurta
1su bardagi toz seker
125gr.margarin
2cay bardagi yogurt
1paket kabartma tozu
1paket vanilya
ÜZERINE:
500gr. mürdüm erigi
2kahve kasigi findik tozu
2kahve kasigi toz seker
biraz tarcin
HAZIRLANISI:
unu derin bir kaseye koyup ortasini havuz seklinde acin
ortasina yumurtayi,yumusamis margarini vw <ogurdu dökün
unun üzerine sekeri,vanilyayi ve kabartma tozunu ekleyin
parmak uclarinizla yogurun
tart kalibinizi yaglayin ve harci dökün
ben buzluk erigi kullandim hazir cekirdegi cikartilip yarimlanmis ama mevsiminde tazesiylede yapilabiliyo
erikleri harcin üzerine yerlestirin ve hafif elinizle bastirin
sonrada üzerine tarcin,findiktozu ve sekeri serpistirip
önceden isitilmis 180derecelik firinda pisirin
AFIYET OLSUN
cok harika bir lezzet oldu kessinlikle tavsiye ederim,özellikle hafif mayos lezzetleri seviyosaniz
bu tarifi oktay ustanin yesil elma programinda görmüs ve not almistim
ama yapmak bu zamana nasip oldu
MALZEMELER:
2bucuk su bardagi un
2adet yumurta
1su bardagi toz seker
125gr.margarin
2cay bardagi yogurt
1paket kabartma tozu
1paket vanilya
ÜZERINE:
500gr. mürdüm erigi
2kahve kasigi findik tozu
2kahve kasigi toz seker
biraz tarcin
HAZIRLANISI:
unu derin bir kaseye koyup ortasini havuz seklinde acin
ortasina yumurtayi,yumusamis margarini vw <ogurdu dökün
unun üzerine sekeri,vanilyayi ve kabartma tozunu ekleyin
parmak uclarinizla yogurun
tart kalibinizi yaglayin ve harci dökün
ben buzluk erigi kullandim hazir cekirdegi cikartilip yarimlanmis ama mevsiminde tazesiylede yapilabiliyo
erikleri harcin üzerine yerlestirin ve hafif elinizle bastirin
sonrada üzerine tarcin,findiktozu ve sekeri serpistirip
önceden isitilmis 180derecelik firinda pisirin
AFIYET OLSUN
cok harika bir lezzet oldu kessinlikle tavsiye ederim,özellikle hafif mayos lezzetleri seviyosaniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.