Erkek aldatınca 'erkek adam' oluyor da bayan aldatınca neden 'kötü kadın' oluyor?

OP
G

guzelcem

Misafir
hayır böyle gelip gitmeyeceki çevreme bakdığımda ve arkadaşlarla konuşuruz savcı beyin hanım kendiside çalışıyor, erkeğin kafasında şüphe koyacaksın sen yaparsan bende seni aldatırım diye bunu eşlerine kadınlar açık söyleyecek bak o zaman aldatma yada aldatılma olur mu? eşine böyle söylemiş kocasının aklı çıkıyor korkuyor karım yaparsa diye:))) aslında çok iyi fikir...:kizdim:erkeklere asla kendilerini ezdirmeyecekler kadınlarımız...:kizdim::kizdim:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
hayır böyle gelip gitmeyeceki çevreme bakdığımda ve arkadaşlarla konuşuruz savcı beyin hanım kendiside çalışıyor, erkeğin kafasında şüphe koyacaksın sen yaparsan bende seni aldatırım diye bunu eşlerine kadınlar açık söyleyecek bak o zaman aldatma yada aldatılma olur mu? eşine böyle söylemiş kocasının aklı çıkıyor korkuyor karım yaparsa diye:))) aslında çok iyi fikir...:kizdim:erkeklere asla kendilerini ezdirmeyecekler kadınlarımız...:kizdim::kizdim:

aynen canim sana katiliyorum ....ve iki taraf icinde hos bisey degil aldatmak

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.808
:protesto: çok saçma buluyorum bunu yaaaa oda neymiş :hihh:
sen yaparsan bende yaparım bir çapkın olaraktan :cokkomik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bu düşünceye hiççççç katılmıyorum ve sini oluyorum:kizdim:erkek adam yapar diyenın alnını karışlarım ben eşime her zaman diyorum sen beni aptal yerine koyup aldatırsan bende seni aldatırım aynı duruma sende düşersin nasıl oluyo görürsün tadarsın diyorum saçmalama ben öle şey yapmam diyo:)))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok saçma kesinlikle... İlk önce beyinlerini değiştirmeli böyle düşünenlerin. Seninki canda benim ki patlıcan mı yani:kizdimama:

OP
G

guzelcem

Misafir
erkeklerin varsa kadınların yokmu:kizdim:peh pehhhh :dil:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
aldatan ınsan cınsıyet farketmez kotu asagılık basıt bırıdır
Allah katında bu boyle
kullar katındada boyle olmalı

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
erkek için elinin kiri derler
kadın için o........
dünyanın hher yerinde böyle gelişmiş ülkesinden en fakirine nededn*?????
cevap veriyorum

tek dinler gelene kadar evlilik kurumu yoktu
anne belli baba belli değildi
uzun süre ana erkil toplum olarak yaşandı
kibele vs..
erkek önemsizdi kadın önemliydi
tek dinler gelinde eh artık baba belli
ata erkil olundu
erkeler hala ana erkil den kalma intikamı güdüyorlar

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
erkeğin hamile kalma sorunu olmadığından hoşgörülmüş olabilir:sackurutma:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
kocam aldatti beni hadi bende cikip onu aldatayim,,,ne kadar sacma ,terbiyesiz bi davranis,,,,,

bunu yapan erkek benim gozumde,adinin teki,,,,
sende ayni duruma dusuruyosun kendini bu durumda,,,,,hep aldatilinca aci cekecek olan adam ,seni aldatmazdi,,,,

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
erkek aldatınca erkek adam diyenler ,aynı haltı yiyen erkeklerdir.
bunu ne kadınlar der nede namuslu onurlu erkekler.... yani bunu söyleyen erkeklerde aldatmayı bir halt sanan şerefsizlerdir.

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
bu tipler; daha bebekken erkek çocuklarına "benim yakışıklı oğlum, kaç kızın canını yakacak büyüyünce" mantığıyla yetiştirilmiş ailelerin çocuklarıdır.. "kızların canını yakmayı" marifet sayar, aldattığı kadınların sayısının çokluğuyla övünürler.. kendileri her haltı yiyip, evlenmek için el değmemiş!!! kız ararlar..

aldatan erkek de, aldatan kadın da aynı topun kumaşıdır.. ne bir eksik-ne bir fazla.. :kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar