Erkek bebek isimleri, değişik güzel isimler paylaşır mısınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Erkek bebek isimleri ,değişik güzel isimler paylaşırmısınız?

Benim direk aklıma gelen..

Eymen :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Yağız : 1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.

Sizlerinde beğendiğiniz Erkek isimlerini yazarsanız sevinirim

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Dün eşim eğer oğlumuz olursa Mehmet Efe koyalım ismini dedi.
Eşimin adıda Mehmet ve ben kıramadım tamam olur dedim.
Ama benimde aklımda geçen isimde Eymen oldu.
Oğlum olursa bu ismi koyalım dediğimde Mehmet Efe olsun dedi:dusun:

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
Erkek bebek isimleri ,değişik güzel isimler paylaşırmısınız?

Benim direk aklıma gelen..

Eymen :1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Yağız : 1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.

Sizlerinde beğendiğiniz Erkek isimlerini yazarsanız sevinirim

eymen ismi çok güzel ben çok seviyorum anlamıda güzel...koyduğun ismin anlamı çok önemli ve anne babanında görevi anlamı güzel isim koymak çocuğuna bence....eşin mehmette kararlıysa mehmet eymen de koyabilirsin...efe artık çok moda oldu anlamıda okadar anlamlı değil bence...

birde erdem :Namus, fazilet - Hüner - Ruhsal yetkinlik

Y

yalnızkurt35

Misafir
çocugumuza koyacagımız ad çok önemlidir. hatta hatta ileride aldıgı ad onun yaşam biçimini karelter ve kişiliğini belirleme etkin bir rol oynar.Lütfen iyi bir evlat sahibi olmak istiyarsak adlarını anlamlı birşeyler koyalımki o ada layık olmaya çalışssınlar.erkek çocuk adları...saltuk bugrahan (oglumun adıdır) abdülkerim saltuk bugrahan karahanlılarda ilk türk devletinin hakanı ve müslümanlıgı türklere kabul ettiren ilk türk hakanıdır. GÖKTÜRK....kültiğin...vatan...asilkan ...asiltürk.soytürk...türker...Türkiz..oguzata....atabey... bogaçhan begendiğim Türk isimleridir..lütfen biz Türküz. türkçe konuşalım çocuklarımıza türk isimleri koyalım.. arap isimleri koymıyalım peygamberimizde araptı diye düşünenler varsa...ozaman şunu belirtelimki. araplar müslüman olmadanda bu adları taşıyorlardı. müslüman olduktan sonra cahiliye döneminden önce aldıkları isimleri degiştirmeyip aynı isimlere devam ettiler. herkes soyuna hizmet etsin.Türksek Türk adları alalım.cahiliye döneminde bile aldıkları isimleri müslüman olduktan sonra bile aynı isimle devam eden arapların isimlerini almakta hiçbir anlam ve yarar yoktur.çünkü araplar bu isimleri müslüman olmadan önce almışlar müslüman olduktan sonra da aynı isimlere devam etmişlerdir.C*:iloveyou:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar