Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkek olsaydınız nişanlınız tecavüze uğrasaydı ne yapardınız???
Dürüst olun kızlar...Erkek olsaydınız nişanlınız tecavüze uğrasaydı onunla toplum baskısına karşı yine de evlenirmiydiniz?Ya da mesela oğlunuzun nişanlısının başına gelse bu durum tepkiniz ne olurdu?
Çok zor bir soru,erkek olmadığım için ne desem boş,ama oğlumun sevdiği kızın başına bu gelirse neden kabul etmeyeyimki,hepimiz dışarıdaki hayvanlardan korunamıyoruz malesef
ben de kesinlikle yalnız bırakmazdım sonuçta onun bi suçu yok ki...oğlumla ilgili böyle bi durum olsa da onu desteklerdim kıza destek ol derdim... yazık değil mi mağdur bi insanı yalnız bırakmak....
bunu,oğlumun sevdiği kız olarak değil de,kendi öz kızım olarak da düşünebiliyorum.allah korusun,kızıma nasıl destek verirsem,vermem gerekliyse,oğlumun sevdiği kıza da aynı desteği verecek kadar bilinçli ve olayın farkındayım.
Erkeklerin bitmez tükenmez egoları böyle bir durumu kaldırmaz ne kadar sevse de sevdiğini görmek bile istemez. Bu soru "Eğer erkek olsaydık" şeklindeyse kimse(erkek olan kimse) korurdum sahip çıkardım demez. Kadınsal içgüdüyle anaçlığımızla cevap verirsek bütün ömrümü nişanlımın o olayı unutması için harcayabilirim derim. Erkek olmak bambaşka bir şey.
Erkek doğmadığım için mutluyum Kadın olmak ne kadar zor olsa da...
Allah korusun böyle birşeyi ama diyelimki başa geldi ister kızım ister gelinim kim olursa olsun ben arkasındayım sonuna kadar.Asla yalnız bırakmam onları .
bunu,oğlumun sevdiği kız olarak değil de,kendi öz kızım olarak da düşünebiliyorum.allah korusun,kızıma nasıl destek verirsem,vermem gerekliyse,oğlumun sevdiği kıza da aynı desteği verecek kadar bilinçli ve olayın farkındayım.
adi üstünde tecavüz
Allah kimsenin basina vermesin
erkek olsaydimda kabulüm olurdu
oglum olur ise ve böyle bir durum ile karsilasirsakta
basimin üzerinde yeri var
kadiniz ve halden anlariz
vurana bir tekme daha vurmak yakismaz asla