Erkek olsaydınız nişanlınız tecavüze uğrasaydı ne yapardınız???

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben de kesinlikle yalnız bırakmazdım sonuçta onun bi suçu yok ki...oğlumla ilgili böyle bi durum olsa da onu desteklerdim kıza destek ol derdim... yazık değil mi mağdur bi insanı yalnız bırakmak....

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bunu,oğlumun sevdiği kız olarak değil de,kendi öz kızım olarak da düşünebiliyorum.allah korusun,kızıma nasıl destek verirsem,vermem gerekliyse,oğlumun sevdiği kıza da aynı desteği verecek kadar bilinçli ve olayın farkındayım.

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Erkeklerin bitmez tükenmez egoları böyle bir durumu kaldırmaz ne kadar sevse de sevdiğini görmek bile istemez. Bu soru "Eğer erkek olsaydık" şeklindeyse kimse(erkek olan kimse) korurdum sahip çıkardım demez. Kadınsal içgüdüyle anaçlığımızla cevap verirsek bütün ömrümü nişanlımın o olayı unutması için harcayabilirim derim. Erkek olmak bambaşka bir şey.

Erkek doğmadığım için mutluyum:) Kadın olmak ne kadar zor olsa da...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
adi üstünde tecavüz
Allah kimsenin basina vermesin
erkek olsaydimda kabulüm olurdu
oglum olur ise ve böyle bir durum ile karsilasirsakta
basimin üzerinde yeri var
kadiniz ve halden anlariz
vurana bir tekme daha vurmak yakismaz asla

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
kesinlikle sorun olmazdı benim için çünkü onun elinde olmadan kendi isteyi dışında oldu...

ama söyle bişey dha var erkekler bayanları suçladığı için..olan biz bayanlara oluyo he rkoşulda..:mendil:

H

Hera

Misafir
Sorun olmazdı ona tüm sevgimi fazlası ile vermeye devam ederim hayata hiç küsmesin diye..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar