Erkekler neden evlendikten sonra ilgisizleşir?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Allah'a şükür olmadı bizde böyle birşey. Bence kişilik meselesi. Ve de eşlerin birbirine olan saygı ve sevgisinin sağlam olmasından kaynaklanıyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgiliyken görüştüğün zaman kısıtlı oluyo sonra evine dönüyorsun ama evlendikten sonra her akşam berabersin o yüzden ilgisizleşebiliyorlar Allah a şükür bizim ilgi sorunumuzz yokta geç gelmese:dusun:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
benim koncam pozitif yönde değişti
zaten hoşlanmadığım bir huyu vardı''her şeyin en iyisini annesi bilir''bu mit 'ten de kurtuldm

al bendende o kadar canım
yola getirene kadar neler çektim neler
13 den 3 çık 10 eder diymi işte bu on yılımın ömrünü yedi
neyseki adam oldu sonunda
neden hep erkeklerin anaları herşeyi bilir onu anlayamadım
bizim analarımızda gelin sahibi ama bilğinlik taslamaz

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Nasılolsa artık aynı evde bi yere gitmicek üstelik aynı yatakta yatacak uf ya heyecan bitti :kayris:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Allaha şükür eşimin ilgisi azalmak yerine hergün artıyor ne yaparsa bizim için yapıyor çalışıyor çabalıyor istediğim şeyleri alıyor çünkü gerçek bir aile olmak bunları gerektirir önce biziz biz mutluysak oda mutlu tabi benim içinde aynısı geçerli :seviyorum:

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
erkeklerde ulaşma,elde edebilme güdüsü vardır.bazıları ulaşmak için verilen çabadan haz alır ve evlenir evlenince de romantik sözlere,bakışlara ihtiyacı kalmamıştır artık elde etmiştir.genellemiyorum eşine son derece bağlı erkekler de yok değil hatta evlenince daha iyi olan.işte onlar da aşklarıyla,karakterlerindeki düzgünlükle eşlerini mutlu etmeyi başaran erkeklerdir :panter:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
kesinlikle kişilik meselesi bu bence.yani evlendikten sonra hep birlikte oluyorsun erkek de bir süre sonra ilgisizleşebiliyor sonuçta sevgili iken olduğu gibi kısıtlı mekanlar kısıtlı zamanlar yok.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sevgililik dönemindeki gibi olmuyor tabi ama hala bir birimize karsi ilgiliyiz. :ask:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
''Güzel bi kız görürsün, tanisirsin,arkadaslarina hava atarsin, hevesin kaçar. Güzel bi kız gorursun, hayal edersin, birileri yoluyla tanisirsin, çikarsin, hava atarsin, hevesin kacar. Güzel bi kız görürsün,hayal edersin, ugrasirsin,çok kafaya takarsin,senin olur hevesin kacr. Sonra bi kız gorursun, oda seni gorur, kolay ulasirsin, agzina s.car vazgecemezsin..''

Geçen nette bu yazıyı okudum , belki doğruluk payı vardır :panter:

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
''Güzel bi kız görürsün, tanisirsin,arkadaslarina hava atarsin, hevesin kaçar. Güzel bi kız gorursun, hayal edersin, birileri yoluyla tanisirsin, çikarsin, hava atarsin, hevesin kacar. Güzel bi kız görürsün,hayal edersin, ugrasirsin,çok kafaya takarsin,senin olur hevesin kacr. Sonra bi kız gorursun, oda seni gorur, kolay ulasirsin, agzina s.car vazgecemezsin..''

Geçen nette bu yazıyı okudum , belki doğruluk payı vardır :panter:

çok hoşmuş bunu tuttum :hihi:

Tepki
27
artık evlendik o benim düşüncesi erkelleri ilgisiz yapıyor bence özlem olmuyor falan falan falan ama ben öyle kocaya haddini bildiririm tabi:lala::lala:

Tepki
27

bencede aynen böyle:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar