Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanın içinde olduktan sonra parası olmadan da çapkınlık yapabilir ama şu da bi gerçek ki parayı bulunca çevresinde daha çok kız olabilir ve o da kendini bişey zanneder çapkınlık yapmaya başlar
abooooooooooo yoksa benim herüfffffff çapkınlık yapmak içinmi zengin olmanın peşinde aboooooooooooooo :bayil:sıkıysa denesin ne fakirliğinde ne de zenginliğinde ne yaparım adama bilir kendisi :kizdimama:
ilk_nura katılıyorum capkınlık yüreğinde varsa fakirde olsa zengin de
çapkınlık yapar anacımmmmmmmmmm
allahım sapıtmasın vallah
insanın içinde olduktan sonra parası olmadan da çapkınlık yapabilir ama şu da bi gerçek ki parayı bulunca çevresinde daha çok kız olabilir ve o da kendini bişey zanneder çapkınlık yapmaya başlar
Olabilirliği yüksek , para insanı değiştirebilir.
Hoş değişmemeye çalışsa da parası olduğunu duyup çapkınlık yapması için her türlü imkanı vereni de çok olur..
Bir kadın bunu o adamla beraber oldukça anlar O Erkek Histerikmi değilmi kadına olan düşkünlüğün Ne Para İle Nede Sonradan Görme İle Hiçbir İlgisi Yoktur Tecrübe İle Sabittir :elis:
kesinlikle paraı bulan sapıtıyor ...illa bir kez olsun bir zamparalık yapıyorlar ... içlerinde elbet vardır dürüst harama el sürmyen... erkek milletine güven olmaz arkanı dönsende bi gözünü arkaya kaydırcan kontrol olarak:kayris:
herkes için geçerli değildir belki ama çoğu insanı para değiştirir bencede erkek kız farketmez ama vicdan ve kişilik çok önemli kişiliği oturmuş bi insan değişmez diye düşünüyorum para geldiği gibi giderse ozaman kendi düşen ağlamaz derler işte