Erkekler zenginleştikçe çapkınlaşıyor mu?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Evet canım sana katılıyorum. Birçok kişi tamamı demeyelim. Parayı görünce değişiyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
insanın içinde olduktan sonra parası olmadan da çapkınlık yapabilir ama şu da bi gerçek ki parayı bulunca çevresinde daha çok kız olabilir ve o da kendini bişey zanneder çapkınlık yapmaya başlar

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
abooooooooooo yoksa benim herüfffffff çapkınlık yapmak içinmi zengin olmanın peşinde aboooooooooooooo :bayil:sıkıysa denesin ne fakirliğinde ne de zenginliğinde ne yaparım adama bilir kendisi :kizdimama:

ilk_nura katılıyorum capkınlık yüreğinde varsa fakirde olsa zengin de
çapkınlık yapar anacımmmmmmmmmm
allahım sapıtmasın vallah

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bencede para eger kişiliği oturmamışsa her türlü şeyi yaptırır diyorum

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
para ıcınd e ınanc sahsıyet kısılık olmuyan herkesı degıstırır yoksa
zengınlıkle capkınlasma olmaz

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Valla icinde varsa zenginde olsa fakirde olsa yapar, zengin olunca is daha kolaylastigi icin sanirim abartiyorlar. :zopa:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Olabilirliği yüksek , para insanı değiştirebilir.
Hoş değişmemeye çalışsa da parası olduğunu duyup çapkınlık yapması için her türlü imkanı vereni de çok olur..

H

Hera

Misafir
Bir kadın bunu o adamla beraber oldukça anlar O Erkek Histerikmi değilmi kadına olan düşkünlüğün Ne Para İle Nede Sonradan Görme İle Hiçbir İlgisi Yoktur Tecrübe İle Sabittir :elis:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
kesinlikle paraı bulan sapıtıyor ...illa bir kez olsun bir zamparalık yapıyorlar ... içlerinde elbet vardır dürüst harama el sürmyen... erkek milletine güven olmaz arkanı dönsende bi gözünü arkaya kaydırcan kontrol olarak:kayris:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
herkes için geçerli değildir belki ama çoğu insanı para değiştirir bencede erkek kız farketmez ama vicdan ve kişilik çok önemli kişiliği oturmuş bi insan değişmez diye düşünüyorum para geldiği gibi giderse ozaman kendi düşen ağlamaz derler işte :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar