Erkeklerde sevdiğiniz hareketler nelerdir?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
eşimi ayrı tutuyorum o benim tam istedim gibi

genel konuşursam çok basit şeyler mesela:kapıyı onun açması ,otobüste v.s bir taşıtta yer vermesi ,yere tükürmemeleri ,oralarını buralarının uluorta kaşımamaları, küfürlü lanlı lunlu konuşmamaları ,kız (bayan)arkadaşları yanındayken etrafı süsmemeleri gibi basit ama önemli şeyler mesela:telefon:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.244
:dusun: dürüstlük , sadık , güvenilir olmasıdır bence :eek:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.244
Hesap ödemesi efendime sölim :D arabasının kapısını açması :D
eee bide yedirmeyi içirmeyi sevmesi eğlenmeyi bilmesi :D
Birde tabi çiçek alması :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
Nezaketi ama öyle kibar nazik olucam diye zoraki olandan değil kapı açmak çiçek böcek falan ne o öyle reklam kokan hareketler bunlar (üstteki hatuna laf çarpam dedim başka niyetim yoktu ) neyse konuya döneyim yani adamın zaten doğal hali öyle olmalı diğeri göze batar. Nerde nasıl davranacağını bilmesi de dikkat çeker bence :findikim: soru da hareketleri sormuş ona da tepkilerin mimikle verilmesi dikkatimi çeker diyeyim :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.244
Nezaketi ama öyle kibar nazik olucam diye zoraki olandan değil kapı açmak çiçek böcek falan ne o öyle reklam kokan hareketler bunlar (üstteki hatuna laf çarpam dedim başka niyetim yoktu ) neyse konuya döneyim yani adamın zaten doğal hali öyle olmalı diğeri göze batar. Nerde nasıl davranacağını bilmesi de dikkat çeker bence :findikim: soru da hareketleri sormuş ona da tepkilerin mimikle verilmesi dikkatimi çeker diyeyim :D

:gul::gul: dimek öyle :D :D
kriterlerini öğrendigim iyi oldu :nazo:
duydunmu @Aslı Oktay :nazo:
senmisin bana laf çarpan :gul:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
Vaay benimde bunu öğrendiğim iyi oldu fırsatını buldum mu bacı macı dinlemem gömerim diyon he hain domdom :kptmya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
Emin misin? Beni mi :rujsigara: aradan bir süzülürüm kafa kafaya gelirsiniz Allah muhafaza

Münazara olayını attınız ortaya geçmiş anılarım canlandı güle güle nk83 hoşgeldin nkkonda :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar