Erkekleri Partnerinden Soğutan Ayrıntılar

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Kadınlar erkekleri baştan çıkartmak için herşeye sahip olduklarında bile, küçücük ayrıntılar erkeklerin uzaklaşması için yeterli olabilir. İşte erkekleri partnerinden soğutan ufak ama önemli ayrıntılar..
1 - Kadın bedeni her coğrafyada erkeği baştan çıkartmakla beraber yine aynı kadın bedeni bir o kadar partnerinizi sizden uzaklaştırabilir. Tüy problemi çoğu kadının sorunu; siz siz olun göğüs ve etrafındaki tüylerinize bir çözüm yolu bulun. Zira erkeklerin başını döndüren göğüslerinizin tüylü olması, sizden hoş olmayan bakışlarla kaçmalarına sebep olabilir.
2 - Sırtımızı her ne kadar biz göremesekte sırtımızda ki tüylenme partnerinizin gözünden kaçmayabilir. Bu görüntü uzaktan farkedilmese de yakından korkutucu olabilir.
3 - Kolsuz kıyafetlerimizi yaz kış kullanırız ve koltuk altında farkedilen tüyler partnerinizin sizin hakkınızda "eğer koltuk altı bu durumdaysa, kimbilir vücudunun diğer kısımları ne durumdadır" diye düşünmesine sebep olabilir. Bu nedenle koltuk altınızın tüysüz olmasına özen gösterin.
4 - Regl dönemlerinizde pedlerinizi mümkünse kimsenin ulaşamayacağı yerlerde saklayın. Zira son derece itici görüntüler ortaya çıkabilir.
5 - Buraya kadar yazdıklarım önemli detaylardı, şimdi sıra en önemlisinde.. Erkekler anneanne pijamalarından kaçacak delik ararlar. Her ne kadar onların içinde bile seksi gözüktüğünüzü söylese de bu laflara kanmayın.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Erkekler bir çok nedenden dolayı kadınlardan soğuyabilir, ancak bunların
çok yaygın olanları vardır.

Dedikodu: Erkekle sürekli başka kadınların görünümleri ve yaptıkları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı çok da salakça bulurlar.

Servet düşkünlüğü: Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz. Hatta "ne iş yapıyorsun?" sorusunu bile "ne kadar paran var" diye algılayıp huylananına da rastlanır.

Kıskançlık: Bu kadının kendi kendini bitirmeye başlamasıdır. Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir.

Sürekli beraberlik: Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan bir şey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana. Yapacakları herşeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder.

Dır dır: Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir.

Eski aşklardan konuşmak: Bir kadın sürekli eski ilişkisinden bahsederek yanındaki erkeğe ya onu yeterli bulmadığı ya da eski aşkını unutamadığı izlenimini verir. Bu da erkeğe edilecek en büyük hakarettir herhalde.

Kronik sızlanmalar: Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır.

Saçmalamak: Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden,nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak yerine içinde kadın ve erkeğin birlikte ilgilenebileceği konu başlıkları bulmak daima daha iyidir.

Bekletmek: Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir.Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz bundan bir an önce kurtulmaları.ALINTI
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

Tepki
39
Bekletmek: Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de bekletmektir.Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlara tavsiyemiz bundan bir an önce kurtulmaları.ALINTI
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

Bu kısıma katılamıcam cnm :d Aksine sürekli onu bekleyen ben oluyorum :D Roller mi değişmiş ne anlayamadım :D

Tepki
914
bakımlı olmak çok önemli gerçekten ,kadın temizlik timsali olmalı bence ...
tüy sorunu da çok ama çok önemli ..
ben bile tüylü bayanlardan iğreniyorum da erkekler ne yapsın ..
yazın özellikle çok karşılaşıyorum .
kısa kol tişört altta tüyler orman gibi ..
çok iğrenç ...madem giyme o zaman yada giyiyorsan ona göre temizliğe dikkat et ...
:sila::sila::sila:

P

pure life

Misafir
bencede bir erkeğin en nefret ettiği şey kıskançlık krizleridir...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar