incitanemtuana
Daimi Üye
MALZEMELER
PANDİSPANYA İÇİN
5 yumurta
5 fincan şeker
5 fincan un
1 paket kabartma tozu
İÇ KREMASI İÇİN
125 gr tereyağ
1 lt süt
1 yumurta
5 yemek kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı un
2 adet muz
ŞANTİ İÇİN MALZEMELERİMİZ
1 Paket krem şanti
1 su bardağı süt
bıtter fıstıklı çikolata
HAZIRLANISI:
PANDISPANYA ICIN:
yumurta ve sekeri 5dakika cirptim
sonrasında unu elıyerek karısıma kattım bıraz daha cırpıp ensonunda kabartma tozunu ekledım elıyerek daha once ısıttıgım fırında 180 derecede 20 25 dk pişirdim kremasını tereyagı erıtıp sut yumurta vanılya unla mıkser ıle karıstırıp pişirdim pandıspanyı ıkıye bolup sutle ıslattım muz dılımlerını dıseyıp ustune kremayı ve yıne muz dılımlerı pandıspanyayı kapattım
arta kalan kremayı ustunu yanlarını kapladım
krem santıyı fıstıklı bıtter cıkolata ıle mıkserde cırpıp dondurucuda 20 dk dondurup pastanın ustune kapladım kalan cıkolat a parcacıklarını ustune serptım
afiyet olsun
PANDİSPANYA İÇİN
5 yumurta
5 fincan şeker
5 fincan un
1 paket kabartma tozu
İÇ KREMASI İÇİN
125 gr tereyağ
1 lt süt
1 yumurta
5 yemek kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı un
2 adet muz
ŞANTİ İÇİN MALZEMELERİMİZ
1 Paket krem şanti
1 su bardağı süt
bıtter fıstıklı çikolata
HAZIRLANISI:
PANDISPANYA ICIN:
yumurta ve sekeri 5dakika cirptim
sonrasında unu elıyerek karısıma kattım bıraz daha cırpıp ensonunda kabartma tozunu ekledım elıyerek daha once ısıttıgım fırında 180 derecede 20 25 dk pişirdim kremasını tereyagı erıtıp sut yumurta vanılya unla mıkser ıle karıstırıp pişirdim pandıspanyı ıkıye bolup sutle ıslattım muz dılımlerını dıseyıp ustune kremayı ve yıne muz dılımlerı pandıspanyayı kapattım
arta kalan kremayı ustunu yanlarını kapladım
krem santıyı fıstıklı bıtter cıkolata ıle mıkserde cırpıp dondurucuda 20 dk dondurup pastanın ustune kapladım kalan cıkolat a parcacıklarını ustune serptım
afiyet olsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.