Es_se mizin Muzlu Cikolata Parcacikli Pastasi Karsinizda

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.176
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
MALZEMELER
PANDİSPANYA İÇİN
5 yumurta
5 fincan şeker
5 fincan un
1 paket kabartma tozu

İÇ KREMASI İÇİN
125 gr tereyağ
1 lt süt
1 yumurta
5 yemek kaşığı toz şeker
4 yemek kaşığı un
2 adet muz
ŞANTİ İÇİN MALZEMELERİMİZ
1 Paket krem şanti
1 su bardağı süt
bıtter fıstıklı çikolata

HAZIRLANISI:
PANDISPANYA ICIN:
yumurta ve sekeri 5dakika cirptim
sonrasında unu elıyerek karısıma kattım bıraz daha cırpıp ensonunda kabartma tozunu ekledım elıyerek daha once ısıttıgım fırında 180 derecede 20 25 dk pişirdim kremasını tereyagı erıtıp sut yumurta vanılya unla mıkser ıle karıstırıp pişirdim pandıspanyı ıkıye bolup sutle ıslattım muz dılımlerını dıseyıp ustune kremayı ve yıne muz dılımlerı pandıspanyayı kapattım
arta kalan kremayı ustunu yanlarını kapladım
krem santıyı fıstıklı bıtter cıkolata ıle mıkserde cırpıp dondurucuda 20 dk dondurup pastanın ustune kapladım kalan cıkolat a parcacıklarını ustune serptım

afiyet olsun

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.679
Tepki
53.778
Puan
113
Yaş
33
Konum
kocaeli
ellerine saglık essem ımmmm cok güzel görünüyorr senin elllerin kızlara el atmaktan pastaya vakit nasıl geldi bilemiceim :kptmya:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Muz ve çikolatayı çok yakıştırıyorum birbirine. Ellerine sağlık essecim. Muhakkak yapacağım bu pastadan.:hhhhhh:
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.496
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
essem yasadigin binbirtürlü zorluklara ragmen yarismaya katilip renk kattigin icin tekrar tsk ederim
ellerine saglik canim
:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

-hmm-hmm-hmmdestegın olmasa katılamazdım bugun aklımdaydı tarıfı eklemek cumartesı yıne yapabılırm dıye eklememıstım fırın yıne sorun cıkarmazda daha g$zuel olursa onu eklıcektım sgl
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.496
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Muz ve çikolatayı çok yakıştırıyorum birbirine. Ellerine sağlık essecim. Muhakkak yapacağım bu pastadan.:hhhhhh:

afıyet olsun cnm aslında muzu oandıspanyaya katın dıyolar ama pandıspanyayı oyle pısırıdgımde sonuk olmustu onun ıcn ıcıne dılımlıyorum afıyet olsun cnm-hmm
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.176
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
-hmm-hmm-hmmdestegın olmasa katılamazdım bugun aklımdaydı tarıfı eklemek cumartesı yıne yapabılırm dıye eklememıstım fırın yıne sorun cıkarmazda daha g$zuel olursa onu eklıcektım sgl

essem kusuruma bakma inanki bilmiyodum
bende hem süpriz olsun
hemde herkez ayrica görsün diye eklemistim canim:gitme:
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
essem bebem ellerine sağlık birtanem:eek:
İnan renk kattınız yaptıklarınızla:eek:
 

güllerdiyari

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
2.132
Tepki
2.410
Puan
113
Yaş
51
Konum
isvicre
es se cim ellerine saglik tatlim eminim nefis bir tattir canim deniycem insallah bu tarifi:eek::hhhhhh:
tatli yarismasinada katiliyorsun demi:dusun:
daha bende göndermedim ama yarin yapacam insallah.
 

**tmyy**

Daimi Üye
Katılım
6 Ocak 2010
Mesajlar
227
Tepki
252
Puan
63
Konum
trabzon
oooo hem muzlu hemde çikolatalı, çok sevdiğim iki şey. sanırım benim için yaptın es sem:)
ellerine sağlık
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.496
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.322
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Muzlu pastalar tercihim. :sirin:
Harika görünüyor, ellerine saglik canim. :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst