Eşi hiç tanımadığı babası çıktı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
512710959971.jpg

Dünyası başına yıkıldı

ABD’de yaşayan Valerie Spruill eşinin ölümünden sonra yaptırdığı DNA testiyle hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. Spruill’in eşi sandığı Percy Spruill aslında onun hiç tanımadığı babasıydı.

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan Valerie Spruill anne ve babasını hiç tanımadan anneannesi tarafından büyütüldü. Yıllar sonra ortaya çıkan amcası Spruill'in evlendiği adamın aslında babası olduğu gerçeğini açıkladı.

Hayatını alt üst eden sırrı öğrendikten sonra psikologların kapısını aşındıran Spruill hikayesini, "parçalanmış ailelerin çocuklarına ibret olması için" bir dergiyle paylaştı. NTV'nin haberine göre 3 aylıkken annesi tarafından anneannesinin yanına bırakılan Spruill hayatı boyunca anne ve babasını hiç tanımadı.

Hayat kadını olan annesini bir aile dostu olarak bilen Spruill, seneler boyu dedesinin ise babası olduğunu sandı. Annesinin ölümünün ardından gerçekte annesinin kim olduğunu öğrenen Spruill hikayesinin geri kalanını Acron Beacon dergisine anlattı.

Spruill hayatını mahveden sırların ortaya çıkışını şu sözlerle anlattı: "Annemle babam birlikte olduğunda babam 14 yaşındaymış. Kaç çocukları olduğunu kimse bilmiyor. Percy 6 sene önce öldü. O zamana kadar ilişkimizle ilgili çok garip söylentiler geliyordu kulağıma ama aldırmıyordum. Fakat ölümünün ardından amcam bana o güne kadar sakladıkları aile sırrını açıkladı. Eşimin babam olduğunu söylüyordu. DNA testi yaptırdım ve korkunç gerçeği öğrendim. Percy'nin babam olduğunu bildiğini sanıyorum. Benim tepkimden korktuğu için gerçeği söylemediğine inanıyorum"

Uzun süredir psikolojik tedavi gören 60 yaşındaki Spruill başka kardeşleri olduğunu ve onları bulmak için hikayesini basınla paylaştığını söyledi. Spruill ayrıca hikayesinin anne-babasını tanımayan çocuklar için ibret olmasını istediğini söyledi.
Sabah

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Hadi kadinin hicbirseyden haberi yokmus, adam bile bile nasil evlenmis kiziyla, yada evlendikten sonra ögrendiyse neden anlatmamis?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
İki kardeşte bilmeden evlenmişti sanırım bir tanesi evlatlık alınmıştı bilmeden hiç tanımadığı kardeşi ile tanışıp aşık olmuş evlenmişti sonra öğrenince şok tabi :ne:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
İki kardeşte bilmeden evlenmişti sanırım bir tanesi evlatlık alınmıştı bilmeden hiç tanımadığı kardeşi ile tanışıp aşık olmuş evlenmişti sonra öğrenince şok tabi :ne:
Onlar bilmiyorlarmis, tabiiki cok kötü bir durum.
Ama bu olayda adam bilmiyor muydu acaba?
Onu merak ettim.

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
Onlar bilmiyorlarmis, tabiiki cok kötü bir durum.
Ama bu olayda adam bilmiyor muydu acaba?
Onu merak ettim.

adam biliyormuş canım, amcası adamın bildiğini söylemiş.yazık kadına yaaa ne kadar sapıkça bişey bu. kadın babasını bulduğunamı sevinsin babsıyla evli olduğunamı üzülsün, ne kadar kötübişey bu. adam bunu bile bile nasıl beraber olmuş kızıyla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar