'Eşim yatağın altından çıktı'

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.783
Tepki
49.274
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
'Eşim yatağın altından çıktı'


tv8 ekranında yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk olan Nebahat Çehre samimi itiraflarda bulundu.




nebahat-cehre-jpg.9489





Saba Tümer’le Bu Gece Programı’nın 26 Şubat Çarşamba günü konuğu Türk sinemasının en önemli isimlerinden güzel oyuncu Nebahat Çehre oldu.

"Şefkatten hoşlanırım"


Saba Tümer’in “Dudağımdan önce, alnımı öpsün isterim dediniz. Var mı öyle biri?” sorusu üzerine Nebahat Çehre şunları söyledi. “Alnımı öpmesi, sanki sevginin gerçeğiymiş gibi geliyor bana. Hani kolunda yatırır, alnından öper. Bence öbürü geçicidir tabii olması gereken bir şeydir ama alnından öpmek daha sıcak, daha şefkatlidir. Kadınlar şefkatten hoşlanır, mesela ben hoşlanırım. Şefkatle yaklaşılsın isterim.”


"İlk eşimin mektubunu okuduğumda ağladım"


Sevdiğimi de çok belli edemem diyen Nebahat Çehre ilginç bir anısını paylaştı.

“İlk evliliğinde duygularını yeterince ifade edememiş olacağım ki” diyen Çehre şunları söyledi “Kırgınlık ile bir mektup bırakılmış odama. Romantik sözlerle yazılmış bir mektup, onu okudum ve başladım ağlamaya. Sonra ilk eşim yatağın altından çıktı. İşte seni böyle duygulu görmek istiyorum” dedi.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst