Eşimin sevişmesi sorun değil

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm850405.jpg

Seda Sayan ve Erol Köse arasında yaşanan kavganın damgasını vurduğu geceye iş, sanat ve magazin dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gerçek Hayat Dostları tarafından, 11 yıl önce hayatını kaybeden Cenk Koray’ın adını yaşatmak amacıyla düzenlenen törene katılanlar arasında Ali Kırca, Alişan, Ayça Bingöl, Bedük, Demet Akalın, Demet Akbağ, Doğa Rutkay, Ece Erken, Erkan Özarman, Erkan Yolaç, Fatih Ürek, Ferhat Göçer, Gönül Yazar, İzzet Öz, Metin Şentürk, Metin Uca, Nilgün Belgün, Perran Kutman, Semra Özal, Türker İnanoğlu ve Zerrin Özer de vardı. Okan Büyülgen’in sunuculuğunu yaptığı gece, ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renklendi.

"SEVİŞMESİ SORUN DEĞİL"

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Cemile'si Ayça Bingöl'ün eşi Ali Altuğ son filmdeki sevişme sahnesi için 'Benim için sorun olmuyor. İşinin bir parçası. Görevini yapıyor' dedi.

"BEN İŞİMİ YAPIYORUM"

Ayça Bingöl de “Ay Büyürken Uyuyamam” filminde Fırat Çelik’le oynadığı cesur sahneler hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: “İşimi yapıyorum. Ben bir oyuncuyum. Hayatın içinde yer alan her şeyin, sinema, dizi ve tiyatro içinde de olmasından yanayım.”

H

Hera

Misafir
Rol yapıyorlar Okadar Set Ekibinin okadar kameranın önünde bunu isteselerde Gerçekçi yaşayamazlarki düşünsenize bir sürü insan sizin rol yapmanızı bekliyor Mış gibi yapacaksınız gerçek değil oyun sadece his yok duygu yok o yüzden kocası için sorun olamayabilir

H

Hera

Misafir
Heroşum tabikide rol yapıyor ama rol gereğide olsa
bana göre çok utanç verici eşinin sorun etmemesinede şaşırdım:acep::acep:

Her erkek bir olmaz Şilam her kes farklı farklı adam bunu bilerek evlenmiştir sonuçta memur değil bu kadın yaptığı iş belli :lilav: oyuncu Bu Sebeple ben de kendi Kocamla Filan Karşılaştırmıyorum nası kabul etti nasıl ediyor diyemiyorum

H

Hera

Misafir
haklısınız kızlar adam bunu bilerek evlenmiştir bana ne oluyorsa artık heralde kadını çok sevdiğimden bu role tepki gösterdim

Estefirullah canım ŞiLam nedemek Öyle söyleme bende bu kadını çok seviyorum Okadar Zarif okadar güzel ve narin ki oyunculuğuda gayet güzel Dizilerde ve Filmler de bu sahnelere de ihtiyaç oluyor dozu ayarlanmış bişekilde oynanmasından yanayım

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Valla öyle sahneler olmadan da bal gibi filmler diziler olur... Bir zamanların Türkan Şoray ı nasıl gelmiş bugünlere ? Sevişip öpüşerek mi ? Kimse kusura bakmasın bizim milletimiz izliyo zevkle doğal olarak da her dizide böyle sahneler var artık. Olmazsa olmaz oldu reyting yapabilsinler diye...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
debbyciğim türkan şorayın geçmişine bakarsak ilk tanındığı dönemlerde soyunduğu resimleri ve öpüştüğü sahneleri bulabiliriz. sonra rüçhan adlı yasak koyunca o kanunlar geldi. ve ondan ayrıldığında yine öpüşme sahneleri çevirdi. cihan ünalla mesela[../B]

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
debbyciğim türkan şorayın geçmişine bakarsak ilk tanındığı dönemlerde soyunduğu resimleri ve öpüştüğü sahneleri bulabiliriz. sonra rüçhan adlı yasak koyunca o kanunlar geldi. ve ondan ayrıldığında yine öpüşme sahneleri çevirdi. cihan ünalla mesela[../B]

Öyle sahnelerde oynamadığında izlenmedi mi peki ? İlla böyle şeylerin olmasına gerek yok onu anlatmaya çalışıyorum... İsterse bütün erkeklerle olsun orası beni hiç ilgilendirmez herkesin kendi yaşamı... Ama ben herşeyin bu kadar ortada olup da tepki koyulmamasına sinir oluyorum. Artık çok sıradan şeylermiş gibi konuşulup izleniyo.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yani ben sanatçı olsam yapamazdım utanırdım da..o yüzdende olmadım dermişim:) ama sanatçı ruhu çok farklı. onlar bizden gerçekten çok farklılar. daha rahatlar . düşünsenize değil öpüşmek, tanımadığınız bir erkeğe aşkla bakmak bile çok zor. yada aşk sözleri fısıldamak sarılmak. o yüzden biz sıradan vatandaşlar zor anlarız onları

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar