Eşini Döven Adama İlginç Ceza!

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Eşini Döven Adama İlginç Ceza!
Muğla'da yaşayan Recep Demircan (42), eşi Gülnur Demircan'ı (29) "darp ettiği" gerekçesiyle hakkında açılan dava sonunda 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezayı "Denetimli serbestlik" uygulaması kapsamında kamu kurumunda 3 ay boyunca günde 4 saat çalışma cezasına çevirdi.
Eşini darp ettiği iddiası hapis cezası alan Recep Demircan, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü'nün Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında Recep Demircan'ın Muğla merkez Turgut Reis Lisesi pansiyonunda aşçılık yapmasına karar verdi. Recep Demircan, 3 aylık cezasını çekmek için Turgut Reis Lisesi'nde çalışmaya başladı.

Eşine şiddet uyguladığı için pişman olmadığını söyleyen Demircan, "Cezaevine konulmadığım için de şanslıyım. Ayrıca burada günde 4 saat çalışıyorum. Öğleden sonra ise kendi işimi yapıyorum. Ancak eşime dayak attığım için hiç pişman değilim. Para bitti, aşk bitti. Param bittiği için beni hor görmeye başladı. 4 yıllık evliyiz. Param bittiği için beni terk edeceğini söyledi. Ben de dövdüm. Bugün aynı olay olsa, yine yaparım. Bundan sonra onunla birlikte olmam. Zaten boşanma davası açtım" dedi.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
madem boşanma davası açacaktın kadını neden dövüyosun bide pişman değilim diyo gerçi gerçekten adamı hor görüyosan çok ayıp etmiş

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
pişman degılım dıo yıne olsa doverım!! demekkı ceza hıd bı ıse yaramamıs:(
haklı olabılır belkı yasadıklarında ama cozum dayakmı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar