Eşini ödünç alabilir miyim?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Amerika'da başlayan 'eş değiştirme' akımı, Türkiye'ye de sıçradı. Son 1 ay içinde, bin 200 Türk çifti eşini kulübün bir üyesine verdi ve onunkini ödünç aldı...

Fırsatlar ve özgürlükler ülkesi Amerika, yine büyük bir ahlaksızlığın öncüsü oldu. Kinsey Enstitüsü'nün bir araştırmasına göre, Amerika'daki 'Swingers Club'a (Partner Değiştirme Kulübü) 4 milyon ABD'li çift üye oldu. Üyelerin, eşlerini değiş-tokuş yaparak yeni cinsel deneyimler yaşadığı bu skandal, Avrupa'nın birçok ülkesiyle birlikte Türkiye'ye de sıçradı. Edirne'de 'pinkkelebek' kodu altında kurulan bir siteye, günde 30'a yakın evli Türk çift üye oluyor.

Misyoner gibi çalışıyorlar
Yaklaşık 1 aydır faaliyette olan siteye üye olan çiftlerin sayısı, bin 200 civarında. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere, 11 şirket de site açmak için Amerika'daki 'Swingers Club'a başvurdu.

Uzmanlar, ABD'de engellenemeyen bu olayın, Türkiye'de ahlaki yönden büyük sorunlar doğuracağını söylüyor. Siteye üye olanların, bir misyoner gibi yakınlarını da bu olaya teşvik etmeleri, olayın boyutlarının giderek daha tehlikeli bir hale geldiğinin göstergesi olarak yorumlanıyor.

Bu konudaki fikirleriniz nelerdir?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızlar inanmazsınız dün akşam başıma ne geldi face de tanımadığım biri msj atmış güzel kız tanışalım mı filan diye bende bi daha rahatsız etmesin diye eşimin nosunu vereyim onunla tanış istersen yazdım ne bileyim sanıyorum ki kusura bakma evli olduğunu bilmiyordum diyecek bu 4 5 tane msj atmış kendi nosunu vermiş eşinin nosunu vermiş sende yolla işte eşimle mutsuzum eşlerimiz takılır senlede biz takılırız gibi şeyler yazıyor düşünün artık... ya resmen şoka girdim bi de bu konuyu açtıktan bi süre sonra geldi ya diyorum böyle tesadüf olamaz msjı şikayet et diye bi yer var hepsini şikayet ettim bi işe yarar mı bilmiyorum ama sararsa face i kapatmam gerekecek eşim çok kızar duysa zaten kapattırır ne insanlar var ya mide bulandırıcı şeyler..:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
kızlar inanmazsınız dün akşam başıma ne geldi face de tanımadığım biri msj atmış güzel kız tanışalım mı filan diye bende bi daha rahatsız etmesin diye eşimin nosunu vereyim onunla tanış istersen yazdım ne bileyim sanıyorum ki kusura bakma evli olduğunu bilmiyordum diyecek bu 4 5 tane msj atmış kendi nosunu vermiş eşinin nosunu vermiş sende yolla işte eşimle mutsuzum eşlerimiz takılır senlede biz takılırız gibi şeyler yazıyor düşünün artık... ya resmen şoka girdim bi de bu konuyu açtıktan bi süre sonra geldi ya diyorum böyle tesadüf olamaz msjı şikayet et diye bi yer var hepsini şikayet ettim bi işe yarar mı bilmiyorum ama sararsa face i kapatmam gerekecek eşim çok kızar duysa zaten kapattırır ne insanlar var ya mide bulandırıcı şeyler..:kizdim:

:sok :sok :sok

Yuhhhh yani ya...

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Böyle saçma sapan birşey olurmu ya!sapıkmıyız ne
sapık değilde özenti desem ben
bizim türk milleti özentilerin modasına uymuş gidiyor o işi yapanlarda
ahlaksız olan insanlardır yani dünyanın sonu çok yakın
hadislerimizde olan
binalar ve zinalar çoğalacak kıyamet belirtilerinden biri olarak dile getirilmiş
ne ahlaksızlık gerçekten ben şimdi çocuklarımı nasıl bir ülkede yetişrieceğim allahım
nere gidilse ahlaksızlık diz boyu

kendini bilmez kişiler işte canım şikayet etmişsin ya onu hiçe saymazlar ban yiye bilir o kişi ama genede girebilir başka şekilde cevap verme o tür mesajlara
gelsede sil gitsin yani sende karşılığını verdikce
koyulaşır yani aldırış etme

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

sende tam manyağına çatmışsın canım

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sorma çikom bi de işin garibi aynı kişi arkadaşıma da tanışalım mı diye msj atmış ben ona demiştim böyle böyle oldu diye o da bana da attı deyince sakın cevap yazma dedim o da şikayet etti heralde arkadaş listemdekilere mi atıyo ya da başkasının arkadaş listesinden bizi mi buldu bilmiyorum ama ortak arkadaşımız yok şimdi baktım atmamış bişey belki de hesabı kapandı

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sorma çikom bi de işin garibi aynı kişi arkadaşıma da tanışalım mı diye msj atmış ben ona demiştim böyle böyle oldu diye o da bana da attı deyince sakın cevap yazma dedim o da şikayet etti heralde arkadaş listemdekilere mi atıyo ya da başkasının arkadaş listesinden bizi mi buldu bilmiyorum ama ortak arkadaşımız yok şimdi baktım atmamış bişey belki de hesabı kapandı

yani senin listenden görmüştür arkadaşınıda rastgele gördüğü kızlara atıyodur
face de banada bazen msj geliyo ama hep iltifat falandı güzelsin tatlısın falan
bununki tam sapıklık bide evli utanmaz

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
aman yarabbim insanoğlu iyice çığrından mıçıkıyor iyice yaaaa iğrenç bişi midem bulandı yaaa biz kadınlar herzaman demezmiyiz ki eşimiz aldatırsa affetmem diyen şimdi kendi gönlünce eşini gönderince ihanetmi olmuyo allahım sen akılfikir ver daha neler duyucaz

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:sigara:cehennem atesınde harlı bı yer almak ıstıyorsan nıye olmasın
yad a ınsanlıktan nasıbını almamıs kıskanma sahıplenme gıbı duygulardan yoksunsan:kizdim:
ıste cok begendımız ozendıgımız batı zıhnıyetı:dusun::sigara:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar