Eşiniz ailenizle küs olsa ne yapardınız?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ben nıye gıdecem kı.Ne ben ne de o gıtmıyoruz.Hele en son kazıkdan sonra ben gıtmeyı asla dusunmedıgım gıbı daha oncelerı ben gıtmesemde senın anne baban gıt dıyordum ama sımdı o da gıdemez gıtmemelı gıderse de bızım bıtısımızın baslangıcına ımza atmıs olur zaten.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ama senin ailenle kedijik kaynanayla küsen gelin çokta eşinin ailesine küsen damat daha az ondan merak ettim:)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Allah korusun ama öyle bisey olsa
ya orta yolunu bulmak isterdim
yada en azindan beni yolluyo karismiyo diyip susardim
cünkü küs olupta esine izin vermiyenlerde var
ama suda varki sebebid önemli acikcasi
ben annesiyle küs oldugum dönem ggörüsmicem dedigimde
hakli oldugumu bildigi icin tamamdir dedi
ama ona hic karismadim

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de sebebi çok önemli çok büyük bişey olmalı eğer öyle büyük bişey değilse barıştırmaya çalışırdım baktım olmuyo ben de onun ailesine gitmezdim

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sımdı soruyu nedense ben esımın aılesı ıle olarak ıdrak ettım cevabım o yondeydı.Yoksa esım ve aılem ıyı anlasır ama ben hep aralarında mesafe olsun ısterım.Zamanında ben onun aılesı ıle mesafe koyamadım sımdı hal bırbırınden nefret eden ıkı taraf.O yuzden ben de esımın benım aılemle arasında mesafe olmasından yanayım.Sık sık da bunu dıllendırırım.

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
Çok zor bir durum olurdu herhalde özelliklede özel günlerde, düğünlerde ama Allaha şükürler olsun ki oğulları gibi seviyorlar ama öyle bir durum olsa mutlaka barışmalarını sağlardım bişeyler yapardım çünkü onlar ailem ve de kocam yani vazgeçemiceğim iki öneml nokta

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sebebıne gore degısır eger aılem haksızsa esımden anlayıs rıca ederım
ama aılem haklı eısm trıplerdeyse:kizdimama:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sebebine bakardım öncelikle. Eğer ciddi bir sebep değilse bir yolunu bulur barıştırırdım.

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ben eşimin ailesiyle sorunlar yaşadığımda,eşim de benim ailemle görüşmek istemedi..sonra dayanamadı kendisi dedi:hiç bir suçları yoktu ailenin,sen benim aileme gitmeyince böyle oldu diye,kendisi de rahatsız oldu..ama biliyordu ki ailesine karşı tavrım,sebepsiz değildi..şimdi çok şükür,yolunda her şey.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
aile ile mesafe olmalı ben 34 senelik evliyim gençliğimde yaptığım hatalardan biride aileme yakın oturmak ve sık görüşmek oldu sık görüşüncede yüz göz oluyorsun her mesleden haberdar olunuyor tabiki eşinde haliyle fikir beyan ediyor fikri kabul görmeyince sinirleniyor şimdiki aklım olsa aileme yalnızca bayramlarda özel günlerde ve bana ihtiyaçları olduğu zaman giderdim eşimede arzu edersen gelebilirsin derdim

lella

Yeni Üye
Tepki
3
bence eğer ailede kötü alışkanlık ve çok ekstra olaylar (sizin kurduğunuz ailenin toplumda itibarını düşürecek, ciddi maddi yıkımlar, v.b.) yoksa, hiçbir anne babayla görüşmemezlik veya küslük olmamalı, ha araya mesafe konabilir, ayda bir değil yılda bir görüşülebilir ama ben gitmiyorum o da gidemez falan gibi tripler eninde sonunda evliliği bitirir bence, sonuçta eş bulunur ama aile bulunmaz, böyle şeylerle kimsenin kimseye hayatı zehir etmeye hakkı yok bence, orta yolu bulmak lazım. eşim beni dinliyor bak gitmiyor beni tercih etti gibi düşüncelere kapılmak çok yanlış, bir gün ailesine dönecek ve sizden nefret edecek, sonuçta deniz gider kum kalır, aile terk edilemez...

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Allah korusun ama öyle bisey olsa
ya orta yolunu bulmak isterdim
yada en azindan beni yolluyo karismiyo diyip susardim
cünkü küs olupta esine izin vermiyenlerde var
ama suda varki sebebid önemli acikcasi
ben annesiyle küs oldugum dönem ggörüsmicem dedigimde
hakli oldugumu bildigi icin tamamdir dedi
ama ona hic karismadim

incime katılıyorum orta yolu bulmak gerek

Tepki
20
Evli değilim ama, eşim ailemle küs olsa, barıştırmanın yollarını arardım. Zaten üzüldüğümü görünce dayanacağını sanmıyorum.

H

Hera

Misafir
Eşim dayanamaz ki üzüldüğümü görünce akan sular durur ve unutur herşeyi siler ..Böyle bir durum olsa bile çok kısa sürer yani

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Benim ailem çok ılımlı ve anlaşılabilir insanlar kimsenin etlisine sütlüsüne karışmazlar. Herkes de en iyi si olsun isterler.. Böyle bir insanları bulmuşken küsebilen insanı becerikli bulurum yani. Ancak beni incitirse ailem tepki verir bu da olmadı çok şükür bu zamana kadar.
Olursa da eğer orta yolu bulmaya çalışırım. Sonsuza kadar sürmez yani bu durum.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
oluruna bırakırdım belki başta ikna etmeye çalışırdım her iki tarafıda ama olmadı böyle birşey ailem gerçekten çok iyi niyetlidir kötülük saygısızlık görselerde affedecek kadar merhametlidirler...:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar