Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o an boğsam doymam :bayil::bayil::bayil:...hep sen haklısın diyorum...onun sinirleri geçince de kimse beni tutmasın meydan bana kalıyor :teytey::teytey:
bizde genelde ikimizde kendimizi haklı görürüz o yüzden alttan almamız çok zor oluyor ne o ne ben alttan almıyoruz ama böyle bişeyde dese alttan almam zaten tepeme çıkar sonra
böyle derse sinir olurum ama genelde sinirli ise ses etmem ama sonra öyle pişman ederimki tarifi yok ama şükür eşim pek sinirli biri değil evde o misyon bana özel çünkü :gul:
demez ,sinirli ise ve hakszsa yanına yaklaşmam uzaklaşırım ,siniri geçince haksız da olsa gelir yanıma tosnum -hmm-hmm biz ikimiz de haklı da olsak haksız da olsak tartışınca 5 dak .sonra birbirimizin yanına geliriz -hmm
ay benimki hep haklı zaten haksız olsam gibi bir cümle kurduğu görülmemiş ama benmde hiç alttan aldığım söylenemez öyle bir pişman ediyorum ki haklı olsamda iyi hadi ben özür diliyim diyo yine