Eşiniz bu foruma kayıtlı olduğunuzu biliyor mu?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eşim zaten pek internet kullanmaz bilmiyor sölemem de msjlarımı okumasını da istemem sonuçta yanlış bişey yapmıyorum ama burası benim özelim:)

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
evet biliyor ama sifremi bilmiyor zaten sormadida ama güzel komik yazilar falan olursa ben oktuyorum.
ama onun disinda bensiz girme geregi duymaz ilk üye olurken anlattim sonra acip gösterdim bazi konulari oda gördü zararsiz biryer ondan gizli zaten yapmam.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bitek benim eşim mi bilmiyor yani:gul::gul::gul: benim doğamda var ben her şeyimi paylaşmam elimde değil herşeyini sormam da benim hayatımda olanları kankam ondan daha çok bilirbilmiyorum bu ne kadar iyi ne kadar kötü

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bitek benim eşim mi bilmiyor yani:gul::gul::gul: benim doğamda var ben her şeyimi paylaşmam elimde değil herşeyini sormam da benim hayatımda olanları kankam ondan daha çok bilirbilmiyorum bu ne kadar iyi ne kadar kötü

canım bilse nolurki önemli bir mevzuda değil hani sadece kadınlar var ve güzel konular güzel arkadaşlıklar hem sbilse daha ii olmazmı akşamları istediğin gibi girersin demek onun yanında girmiyon ha hiç buraya:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Biliyor; ama gelipte okumaz. Hatta annem, kardeşim de bilir :gul: Birşeyler okuduğumda da dalga geçerler benimle yine Hanımefendi'den mi diye:gul:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
birbirimizden saklimiz gizlimiz yoktur
saygimizda sonsuzdur
herseyimizden haberdarizdir
esimle kimisini paylasirim
ama özelim oldugu icin acip merak edip bakmaz-hmm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aslında benim evde internet yok iş yerinde arkada otel var kablosuz laptopumla orada giriyorum eşimde fazla kullanmaz interneti zaten vakti de olmuyor o yüzden facebookum olduğunu bile yeni oğrendi kıskandı ona da açtım bi tane:)o yüzdern bu siteyi bilmiyor yoksa kıskanıp üye filan olur:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar