Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşinizin ailesi ihtiyacı olmadığı halde sizden hep para istiyor.Tepkiniz ne olurdu?
ihtiyacı yoksa kızarım eşime tabiki sonuçta deri,m biz daha genciz onlar parayı ne yapacakmış bu yaştan sonra derim) ama ihtiyaçları varsa ve paramızda varsa seve seve ben derim zaten yardım edelim die
Bizimkilerin ihtiyacı yok ama yinede gidiyor onlara ne yapayım eşime söylüyorum çocuğumuz küçük ancak şimdi para biriktirebiliriz diyorum ama ne fayda ailem deyim işin içinden çıkyor
maddi durumum iyi ise seve seve paylaşırım paramı ama maddi durumum kendime yetecek kadarsa ve ihtiyaçları olmadığı halde eşimden para isteyip huzurumuzu kaçırıyorlarsa kesinlikle görüşmem onlarla tepkimi bu şekilde gösteririm...
anne babasına asla sözüm olmaz ama kardeşleri falansa biraz düşünürüm.gerçekten ihtiyaçları varsa razı olurum ama değilse asla vermem ve verdirmem hatta mesafe koyarım araya anlarlar ozaman.
oldu başka istekleri var mı vermem tabiki de çünkü bu ihtiyaç ve mecburiyet değil alışkanlıktır:uzgun::uzgun:hem benden niye istioyrlar ki oğullarından istesinler