Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu kafa ve bu psıkolojıyle hemen uzaklasıyım kıyıdan kıyıdan bu topıkden yoksa hıc ıc acıcı seyler yazmıycam gıbıme gelıyo kafamı toparlayım kendıme gelım ole bıdaha ugruyım buraya
Hah süper bir soru bu
En güzel katkısı kızım , sonra balık sefası yapmayı ilk kez onunla tatmıştım mesela..
Evlilikte yaşanan sorunlar nasıl aşılır yada nasıl aşılamaz şeklinde katkıları da var
İLK BAŞTA ONUNLA YAŞAMANIN EN ANLAMLI ŞEY OLDUĞUNU ÖĞRETTİ BANA, SEVMENİN SEVİLMENİN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU, SAHİPLENME DUYGUSUNU, SABRETMEYİ,POZİTİF DÜŞÜNMEYİ, GÜLMEYİ,HUZURU,HAYATTA ANLAMLI OLAN HERŞEYİ EŞİMDEN ÖĞRENDİM BEN. İYİKİ HAYATIMDA VE KEŞKE DAHA ÖNCE HAYATIMA GİRSEYDİ.
VE AYNI ZAMANDA BİR ERKEĞİN ASLA KARISINI HAKLI GÖRMEDİĞİNİ HAKSIZ OLSALAR BİLE HEP KENDİ AİLESİNİ SAVUNDUĞUNUDA ONDAN ÖĞRENDİM.BANA HER ZAMAN KULAKLARI KAPALI OLDU BU KONULARDA
Çok şükür ki ben öyle bir şey yaşamadım yeni daha 1 sene oldu evleneli.. Ve hiç karşılaşmadım , ailesine hep o benim karım der yanına çeker beni , o yüzden ailesi de diğer gelinlerine yaptıklarını bana yapamazlar
ne desem az kalır heralde. iyisiyle kötüsüyle onlarca sey kattı bana..en son ve en büyük katkısı bebegimizz..:besik: iyi ki var iyi ki bulmusuz birbirimizi. en sinirli oldugum anda bile ona sarılıp uyumak gibisi yok cnm benim yaa
öncelikle aşkı anunla öğrendim
ona bakamaya doyamıyorum desem yeridir hala
oda aynı şekilde beni en çok seven kişi diyebilirim
seviyorum seviliyorum
her derdime ortak
ben hastayken benden çok üzülür
tatlı tatlı didişsekte arada hep mutluyuz
iyiki var -ciko
cok katkilari oldu ama en önemlisi ben eskiden disarda cok süslü biriydim her esyama göre her renk ayakabim vardi.makyajim hersey disarda olmamasi sekildeydi. bi yandanda utaniyordum kendimden kapali oldugum icin kendime bu durumu yakisdiramiyordum. hep icimden diyordum, yok kapanmanin amaci bu degil degismen lazim diye.
rabbime sükür esimle tanisdim. esim alevi ( yalnis anlamayin alevilige karsi biri hic degilim) ama 5 vakit namazinda ve derslere katilan biri ve onun vesilesiyle süsümüde artik evimde yapiyorum tek esime karsi ve tesettürüm dahada düzeldi.
o yüzden rabbime binlerce kez sükürler olsun iyiki var