Eşinizle ya da sevdiğinle nasıl tanıştınız anlatır mısınız?

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
eşimle kardeşimin nikahında ilk kez karşılaştık sonra 1 yıl hiç görmedim daha sonrada annemin ameliyat olacagını duyup hastaneye gelmişti zamanlada arkadaş olduk sonra sevgili şimdiyse evliyiz-hmm

bizim hikayemiz tam bir roman olacak tadda:eek:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
hımm..:-hmm
ben markette çalışıyordum..eşim de yanımızdaki eczaneye ilaç getiriyordu...arabayı marketin önüne çekerdi...öle bana bakardı ben de ona bakardım..öle öle 2 ay bakıştık..sonra bi gün geldi sigara aldı benden..ama ikimiz de gülüyoruz...:)sonraki gün de..gelip numarasını verdi..ben de daha marketten uzaklaşmadan aradım:)öle tanıştık..iki ay içindede nişanlandık:Dben evlenme teklif ettim o da kabul etti:D

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben giyim satan bi yerde çalışıyodum eşimde mobilya imalatı yapıyo çalıştıım yerin sahipleri daha büyük bi dükkan açıyodu ve mobilyaları yapmak için eşim geldi baya bi çalıştı o zaman hiç yüz vermemiştim o da açılamamıştı ama anlıyodum tabi sonnra dükkan açıldı 1 ay geçti iş bana çok ağır gelmeye başladı çıktım ordan sonra eşim dükkana gelmiş bi bakmış yokum orda çalışan birinden no mu almış aradı seni kaybedicem sandım dedi öyle başladı bizim hikayemiz:)

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Eşimle aynı işyerindeydik. Ben işe başladığımda eşim olacak şahıs askerliğini yapıyormuş. Askerden dönünce tanıştık. Arkadaşlarımız çok uğraştı bizi evlendirmek için ikimizin birbirimize çok yakıştığını söylüyorlardı. Ben onu hiç beğenmezdim .ÇOK neşeli ve güleryüzlüydü ben daha maço tipi bir erkek düşlerdim. Arkadaşlarıma 40 yıl bekar kalsam istemem onu derdim. günlerden birgün hastaneye yatt. onu ziyarete gittiğimde ona aşık olduğumu farkettim şakayla karışık ben ona evlenme teklifi ettim. hastaneden çıkınca iş ciddiye bindi.21 yııık evliyiz şimdi

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
esimle 99 yilinda tr ye ucarken ucakta yani havada tanistik-hmm
istanbuldan aktarmaliydi
onlar antalyaya biz izmiri ucucaktik
derken pesimden geldi elime bir kagit yanagimada bir öpücük kondurdu edepsiz :)
annem cok seert biri oldugu icin korkudan sadece ismini beynime kazidim ve kagidi parcalayip attim :(
birdaha görmem diye unutmaya calismistim ki
tesadüfen bir eglencede karsilastik
cok az lafladik
hesap sordu beyfendi bana niye aramadim diye tatli yalanlar uydurdum
sonra yine tik yoktu
taaaa ki 14subatta ben meslege baslayana kadar-hmm

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
enıstmeın marketınde ben kasadaydım
babasıyla geldı benı gordugu an baba su kasadakı nur topu gıbı kız abakarmısn dedı
babasının sozu ALLAHIM SANA BAGISLASIN inş
o an bende ona bakıyordum benı farketsın ıstemıstım -hmm
boylece basladı olaylı acı tatlı cok anılaırm oldu esımle-hmm

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ben markette kasiyerdim...eşim arkadaşlarıyla iddaya girmiş bir gömleğe beni ayarlayıp bırakıcakmış ayarlıyamazsın demiş arkadaşları o kız kimseye bakmıyo ...eşim beni ayarladı ama canıda çıktı...sülük gibi yapıştı peşime çenede var...2 sene arkadaşlık 1 sene nişan sonunda evlendik ...20 mart 1985 yılında...yarın evlilik yıldönümümüz...25 yıllll...:kupa:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
eşimle 12 yıl önce liseyi birlikte okuduk ama birbirimizle hiç alakamız yoktu selam sabah bile yoktu,11 yıl sonra internette beni buldu görüştük ve şu anda 7 aylık evliyiz. aklımın ucundan bile geçmezdi. heleki eşim hiç ama hiç geçmezdi.

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
dayimin arkadasi idi ,ama dayimin bile haberi olmadan tanisdik.ben universitede okudugumda oda ayni yere yakin bir yerde calisiyodu,otobus duracaginda yani

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
Dişime dolgu yaptırmak i:deli:çin gittim numaramı aldı bende verdim 3 ay sonra mesaj yazarak kahve içmeye davet etti bende kabul ettim öyle başladık
7 aylık evliyiz..-ciko

R

Rosie

Misafir
geçen sene yazın tanışmıştık biz okullar açılmadan önce.Ben de yeniyim ya.okuldan başka fakültelerde okuyan arkadaşlarım vardı.Böyle bi ön tanışma kaynaşma olsun yabancılık çekmeyeyim diye bir arkadaşım toplamış 3-4 yakın arkadaşını öyle buluşmuştuk.aralarında o da vardı.öyle tanıştık.Tabi bunun tıp okuduğunu da öğrenince ve tip faktörü eklenince hem zeki hem yakışıklı görünce heyecanlanmıştım baya.o gün telefonumu almıştı lazım olur ayağına öyle konuşmaya buluşmaya başladık.birgün bu tüm arkadaşlarını toplamış onları dizip seni seviyorum şekline sokmuş -anlatamadım :D- bana camdan bak bi dedi o manzarayı görünce de yelkenler suya indi benim tabi :kahkaha: hayal gibiydi . 1 hafta önce de ayrıldık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar