Eski sen..... Yeni sen.....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Hiç düşündünüz mü kendinizdeki değişiklikleri...
eski Siz nasıldı?
yeni Siz nasıl..?
hangisiyle daha mutluydunuz..?
ilişkilerinizde hangisi olmayı tercih ederdiniz?
olaylara,kişilere verdiğiniz tepki çok mu farklı,
kısaca sizde çok değişiklik var mı??
paylaşmak isterseniz,buyrun...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Aslında eskı ben ıle yenı ben arasında cok da fark yok.O yuzden her halde de mutlu eden ve uzen ozellıklere sahıbım.

Neselıydım hala neselıyım derdımı ıcıme atardım hala atarım...

Haaa sımdı fark ettım onceden ben ruzgardan korkmazdım ama sımdı cok korkuyorum dısarısı yıkılıyoooo

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eskiden daha çabuk kırılırdım insanlarla daha çok şey paylaşırdım daha çok güvenirdim daha neşeliydim daha cesurdum ama şimdi tam tersi ama daha güçlü olduğumu hissediyorum

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
cok fazla fark yok
eskisi ve yenisi arasinda
neyssem oyum
icine atan
ama kafasina cok takmayan
her daim neseli
ümidini yitirmeyen
tek fark inatciligimdan vazgecmis olmam
bir hamile kaldim o huyum gitti
ve bunada cok seviniyorum

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
eski ve yeni ben arasında düşününce pek fark yok ama dosttum dediklerimden kazık yiye yiye daha dikkatli olmaya başladım tek fark bu birde hayatı artık daha ciddiye alıyorum sanırım:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Eski ben:
Yerinde duramayan,yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen,hayat dolu,hayat ile barışık,hep iyiyi güzeli düşünen,aklından hiç kötü bir şey geçmeyen.
Yeni ben:
Artık eskisi kadar gülemeyen,daha düşünceli,daha ağır,daha az konuşan ben..

Hayat geçiyor,yaş geçiyor,yüzümdeki her kırışığın hayatımda bir sıkıntıdan eser bana kalan...-hmm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Eski ben:
Yerinde duramayan,yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen,hayat dolu,hayat ile barışık,hep iyiyi güzeli düşünen,aklından hiç kötü bir şey geçmeyen.
Yeni ben:
Artık eskisi kadar gülemeyen,daha düşünceli,daha ağır,daha az konuşan ben..

Hayat geçiyor,yaş geçiyor,yüzümdeki her kırışığın hayatımda bir sıkıntıdan eser bana kalan...-hmm

ne kırışıklığı şahım ya duyanda 70 yaşında sanacak:)))

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Eski Ben : Daha az endişeli , daha konuşkan , daha neşeli , daha hayat dolu , daha güzel , daha şanslı..
Yeni ben : Daha endişeli , daha az konuşan , neşesiz , hayattan eskisi gibi zevk almayan , daha çirkin , daha şanssız ama daha güçlü ve cessur..

:dertli:

P

pure life

Misafir
çok fark vaar çooook. hayat beni çok yordu ama bazı ufak hedyeleri deoldu.insnalra karşı daha tahammüllü daha sabrlı olmayı ve susmayı öğrendim.
ama bunları öğrenrknde zor zmnlar yaşadım ve bu yüzden de şimdi hiç gücümn kalmadgn hissedyrm...

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Eski ben: Kim olursa olsun karşındakini kırmamak üzmemek adına kendini ezdiren ama mutsuz , Yeni ben: Eski beni gömdüğümü söylüyorum bu durumumdan ben mutluyum.Ama çevremdekiler hala eski beni aramaktalar.

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Önyargılı olmak gibisi yok inanın.Siz siz olun biri hakkında peşin hükümlü olmayın.Geçmişimde birkaç hatam oldu ve bana yakışmadığını düşünerek bir daha tekrarlamamaya karar verdim. Çünkü ne olursa olsun herkesin alatacak bir hikayesi var. hmm

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
eski ben:hayat dolu umursamaz gamsız deli dolu ve zayıf:)
yeni ben:ağır oturaklı plancı ama oğlumdan sonra daha sevecen ve daha tombiş:)

bazen özlüyorum o eski hayat dolu ve umursamaz günlerimi ama galiba böyle daha mutluyum

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Hayat her geçen gün yeni bir şeyler öğretiyor biz aciz kullara...
Doğrusunu bulmak için yanlışı bilmek gerek, sevabını günahını öğrenmek için yaşanmışlık gerek...
Akıyla karasıyla bu hayat bizim, önemli olan yaşananlardan ders alıp hataları tekrar etmemek.

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Eski Ben .. Daha deli dolu.. fazla sosyal.. arkadaş çevresi geniş.. daha az sorumluluk sahibi ..
Şimdiki ben .. fazlaca sorumluluk sahibi.. daha sakin .. içine kapanık ..telaşlı .. Sözlü .. Farkındalık sahibi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar