Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden hayatınıza giren insanların hayatlarını ne yaptıklarını merak eder misiniz?
valla ben merak ederim evlendi mi napıyor nerde hayatında kim var çok önemsediğimden ya da unutamadığımdan değil sadece merak ederim doğal olarak ama öyle özel bi araştırma yapmam tabi biri söylerse filan bi de geçende face den baktım
hayatıma gırıp de cıktıysa zaten onemseyecegım bı sahsıyet degıldır bu her kım olursa olsun eskı sevgılıymıs arkadas dostmus hıc aklıma bıle gelmez valla gıdene yol vereceksın kı gelen ayakta kalmasın demı
Bazılarını merak ederim, hayatıma bir dönem girmiş ve sonra çıkmak zorunda kalmış veya çıkarmak zorunda kalmış olabilirim. Özellikle araştırmam ama zaman zaman düşünürüm.
tabiki merak ederim inini dinini sorar öğrenirim ben nişanlımın 18. sevgilisiyim diğerlerinin isimlerinden ne kadar dönem birlikte olduklarına neler yaptıklarına kadar her ayrıntıyı bilirim acı veriyor ama bilmek hakkım :uzgun::uzgun::uzgun: