Eskilerden birisi:)

OP
N

nursena

Misafir
hb cnm benim tsk ederim... nasılsınız bakalım..?

OP
N

nursena

Misafir
cok sükür bende iim hamd olsun.. gece sıkıntısı işte yalnız olunca insan sıkılıo.. konusacak birilerini arıorum işte..

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
yalnizlik zor canim, bazen insan yalniz olmayida ariyor ama arada yalniz olmak iyide genede Allah kimsayi yalniz koymasin..

OP
N

nursena

Misafir
amin cnm inş. inan cok zor yalnız olmak.. bazen oturup agladıgımı biliorum ben ya.. isyan etmiorum ama neden bütün olanlar beni buldu demeden edemiorum..:(

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Allah yardimcin olsun canim ne yapacaksin bu dünyaya imtahan icin geldik hepimiz bir sekilde imtahan oluyoruz iste, Allahim saglik sihhat versin gerisi zamanla olup gidiyor

OP
N

nursena

Misafir
cok haklısın güzelim.. hersey oluor işte 5 sene bitti.. üstesinden geldim koca 5 senin bundan sonrada rabbimin yardımıyla asarım hepsini..

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
nursenacigim nerede yasiyorsun canim cocuklarin falan varmi 5 sene derken 5 senedirmi yalnizsin?
kusura bakma özel deyilse cevaplamak istersen yaz canim.

OP
N

nursena

Misafir
cnm benim ben bursada yasıorum 5 sene önce eşimi ve bir kızımı kaybettim trafik kazasında.. şimdi tek basımayım işte..:(

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
cnm benim ben bursada yasıorum 5 sene önce eşimi ve bir kızımı kaybettim trafik kazasında.. şimdi tek basımayım işte..:(

canim nediyecegimi bilmiyorum inan cok üzüldüm kusuruma bakma öyle sorup acini tazeledim:aglayan:
basin sagolsun Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah Rabbim c.c sana bol sabirlar versin canim.
eminim cok zordur ama dedigim gibi imtahan dünyasi iste kolay deyil canim Allahim bol sabir versin cok üzüldüm...

OP
N

nursena

Misafir
allah razı olsun cnm benim.. saolsın inş.. evet zor.. cok zor.. bazen duvarlar üzerime gelior.. ben daha önce geliordum buraya bi ara bi sorun oldu sanırım msjlar üyelikler silindi burda ondan sonra tekrar geldim ama pekte fırsat bulamadım bu gün aklıma geldi öyle eskilerden birileri vardır belki sohbet eder dertlesirim biraz dedim ondan geldim.. artı yine ugrarım ara ara..

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
evet canim bir ara sorunlar oldu ben yeni üyeydim üyeliklerimiz silindi yeniden üye olduk.
ben burayi cok seviyorum bircok arkadasim var hepsini cok seviyorum zaman buldukca takiliyorum iste.
gene gel canim konusur dertlesiriz.
umarim bundan sonra hayatin güzel gecer elbette acilar unutulmaz ama ne yapalim bir sekilde yasamak zorundayiz kendini üzme canim

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tekrardan aramıza hoşgeldin canım :hhhhhh:

Kalıcı ve güzel paylaşımlar diliyorum.

Bu arada başın sağolsun.

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
aramıza yenıden hos geldın canım..:hhhhhh: keyıflı paylasımlar dılıyorum..:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar