Essie Oje Sonunda Türkiye'de...(Özellikle Hamile Arkadaşlara)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Benim merakla gelmesini beklediğim oje markası Essie. Özellikle sağlığımızı tehdit eden aşağıdaki yazıda da ismi geçen 3 tane zararlı maddenin bu ojenin içinde bulunmaması. Şuan için sadece İstanbul'da şubeleri var. Diğer şehirler için de internet sayfasından sipariş verebiliyorsunuz. Ne renk ararsanız var. Ayrıca tırnağınızda ne gibi sorun ararsanız da var:) Yani kısacası yok yok..-hmm

Ben almayı düşünüyorum; ama o kadar çok renk var ki karar veremedim.:dusun:

Essie Sağlığınıza Önem Verir

Sınırsız bir renk paletine sahip tek marka olmanın yanı sıra, Essie sağlınızı da düşünür. Essie ürünlerinin hiçbirinde Formaldehit, DBP veya tuline olmadığından kanser hastaları, hamile bayanların ve süt emziren annelerin de kullanımına aykırı bir durum oluşturmaz. Oje çıkarıcılarımız aseton içermez. Aksine, tırnaklarınıza faydalı vitamin, gliserin, okaliptüs yağı ve nemlendiriciler ile zenginleştirilmiştir.

essie_farki.jpg

Tırnaklarınız Moda ile Tanışsın

Essie sayesinde, artık "ne renk oje sürsem" diye tasalanmanıza gerek yok. Essie'nin renk skalasında, gece hayatınızdan, düğün gününüze, iş toplantılarınızdan, arkadaşlarınızın doğum günü partilerine kadar her tür okazyon için bir renk bulabilirsiniz. Unutmayın, Essie, sadece bir oje markası değil, modanın gündelik hayata bir yansımasıdır.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ürünlerine essieturkey.com'dan ulaşabilirsiniz.

Oje fiyatları 25 TL.
Tırnak Bakım Ürünleri 30 TL.
Tırnak Kuvvetlendirici Ürünleri 35 TL.
El ve Vücut Kremleri ise 13 TL'den başlıyor.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Fiyatlar pahalı evet; ama bence sağlık için değer be canım. Neye para vermiyoruz ki? Aslında sırf hamilelerin değil, her bayanın kullanması gerek.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ürünlerine essieturkey.com'dan ulaşabilirsiniz.

Oje fiyatları 25 TL.
Tırnak Bakım Ürünleri 30 TL.
Tırnak Kuvvetlendirici Ürünleri 35 TL.
El ve Vücut Kremleri ise 13 TL'den başlıyor.

Fiyatlar baya dikkat çekici evet!!
Ama ben doktoruma sordum bu oje ve makyaj olayını,hiç korkmadan kullanabilirsin dedi.Bende doktorumun yalancısıyım yane:dusun:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Doktorun sorun olmadığını söylüyorsa o zmn sorun yoktur canım:) Para tuzağıda olbilir belki:dusun:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Essie ojeler, bugün markafonide indirimde; fakat güvenipte alamadım.:dusun: Çünkü sürümleri normal ojelere göre daha zormuş. Yani renk kendini ancak 3 katta belli ediyormuş. Aslında 3 renk gözüme kestirip sepetime attım; fakat yorumları okuyunca vazgeçtim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar