Et Haşlama-Resimli

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
448.jpg


Malzemeler
- 500 gr kemikli dana veya kuzu eti
- 3 patates
- 1 havuç
- 3 yemek kaşığı bezelye

Süre:60 dk - 4 Kişilik
Yapılışı
Kemikli kuzu etini tencereye koyarak etin üstüne geçeçek kadar su ekleyin. Suda etler yumuşayıncaya kadar haşlayın.Etler haşlandıktan sonra halka biçiminde kestiğiniz havuç ve patatesleri et suyuna ilave edip pişirin.

Servis tabağına sırası ile kuzu etini ve yanına patatesleri dizin. Havuçlarla tabağın kenarlarını süsleyip bezelyeleri serpiştirin.


 

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.531
Tepki
752
Puan
113
Konum
yok
ben et haşlamayı çok iyi bilirim biz genelde kırmızı et yeriz çünkü ama çok güzel oluyor tavsiye ederim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst