Et Haşlama

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.396
Puan
113
Et Haşlama


Dana etini kuşbaşı doğrayın ve 3 su bardağı suda etler yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzdürün ve et suyuna halka biçiminde kestiğiniz havuç ve patatesleri ilave edip pişirin. Servis tabağına sırası ile dana etini ve yanına patatesleri dizin. Havuçlarla tabağın kenarlarını süsleyip bezelyeleri serpiştirin. 1 porsiyon: 140 kalori
4
kişilik

45 dakika

Türkiye


Malzemeler

500 gr dana eti
3 patates
1 havuç
3 yemek kaşığı bezelye
 
H

hüzün_rüzgarı

Misafir
etin her türlüsüne bayılırım yeter kı et olsun:D

bu akşam denıcem bunu-hmm
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.667
Tepki
3.185
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
güzel bir tarif hemde yağsız teşekkürler şahmarancığım:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst