Et Haşlama
Dana etini kuşbaşı doğrayın ve 3 su bardağı suda etler yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzdürün ve et suyuna halka biçiminde kestiğiniz havuç ve patatesleri ilave edip pişirin. Servis tabağına sırası ile dana etini ve yanına patatesleri dizin. Havuçlarla tabağın kenarlarını süsleyip bezelyeleri serpiştirin. 1 porsiyon: 140 kalori
4
kişilik
45 dakika
Türkiye
Malzemeler
500 gr dana eti
3 patates
1 havuç
3 yemek kaşığı bezelye
Dana etini kuşbaşı doğrayın ve 3 su bardağı suda etler yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzdürün ve et suyuna halka biçiminde kestiğiniz havuç ve patatesleri ilave edip pişirin. Servis tabağına sırası ile dana etini ve yanına patatesleri dizin. Havuçlarla tabağın kenarlarını süsleyip bezelyeleri serpiştirin. 1 porsiyon: 140 kalori
4
kişilik
45 dakika
Türkiye
Malzemeler
500 gr dana eti
3 patates
1 havuç
3 yemek kaşığı bezelye