![PEPE.jpg](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F_8jxyeTbP2Pc%2FTB0aTMASZoI%2FAAAAAAAAAkc%2F746UxMQ3gPU%2Fs400%2FPEPE.jpg&hash=856eb9327d391d8c833c44111cacccb7)
Eti Puf
3 yumurta akı
1 buçuk bardak şeker
2 paket krem şanti
1 buçuk bardak süt
35 gram toz jelatın yahut yaprak jelatin (bir yaprak 5 gram ise 7 yaprak=)
bir bardak sıcak su
2 paket kadar bisküvi
Tarifin Hazırlanışı
3 yumurta akını 1 buçuk bardak şekerle kar haline gelene dek çırpalım
2 paket krem santi ile 1 buçuk bardak sütü de çırpalım
Bir bardak suda jelatini eritelim ve ılıtalım..
Daha sonra da hepsini bir araya getirip,karıştıralım (mikserle düşük devirde çırpalım)
Rondoda çektiğimiz bisküvelerin yarısını borcama döşeyelim ..Krem şantili harcımızı dökelim ve üzerini tekrar bisküvilerle örtelim.Bir gece buzdolabından bekletelim..
Sabaha Puf Pastanız hazır
Not:Jelatin çabuk donar o yüzden karışımı fazla bekletmiyoruz.
Alıntıdır...