Eti Puf

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.931
Puan
113
Konum
İstanbul
IMG_7439.JPG

PEPE.jpg
IMG_7390.JPG


Eti Puf

3 yumurta akı

1 buçuk bardak şeker

2 paket krem şanti

1 buçuk bardak süt

35 gram toz jelatın yahut yaprak jelatin (bir yaprak 5 gram ise 7 yaprak=)

bir bardak sıcak su

2 paket kadar bisküvi

Tarifin Hazırlanışı

3 yumurta akını 1 buçuk bardak şekerle kar haline gelene dek çırpalım

2 paket krem santi ile 1 buçuk bardak sütü de çırpalım

Bir bardak suda jelatini eritelim ve ılıtalım..

Daha sonra da hepsini bir araya getirip,karıştıralım (mikserle düşük devirde çırpalım)

Rondoda çektiğimiz bisküvelerin yarısını borcama döşeyelim ..Krem şantili harcımızı dökelim ve üzerini tekrar bisküvilerle örtelim.Bir gece buzdolabından bekletelim..

Sabaha Puf Pastanız hazır:)

Not:Jelatin çabuk donar o yüzden karışımı fazla bekletmiyoruz.

Alıntıdır...
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.931
Puan
113
Konum
İstanbul
Bende bir ara deli gibi eti puf yiyip dururdum bayılıyorum tadına :) aslında bunun marshmallow kısmını yuvarlak bisküviye koyup eritilmiş çikolata dökücen yada renkli şekerleme aynı olur temiz temiz yersin hiç değilse...
 

hanımeli67

Aktif Üye
Katılım
14 Temmuz 2010
Mesajlar
186
Tepki
97
Puan
28
Konum
diğer
ben yaptım kızlar çok güzel oldu.2. yapışımda marshmallowun üstüne çikolata sosu döktüm daha sonra bisküvi tozlarını koydum.bu şekilde daha hoş oldu

bir seferinde de acaba kek üstünde nasıl olur diye düşündüm ve ağlayan pastanın kekiyle denedim o da fena olmadı ama keke gerek yok sade çikolata sosuylada güzel
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst