Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
MALZEMELER
şerbeti için:
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
muhallebisi için:
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı şeker
1 paket vanilya
üzeri için:
1 paket kremşanti
bol miktarda hindistan cevizi
yapılışı:
Öncelikle etimekler tepsiye dizilir. Şerbet için önce 2 bardak şeker karamelize olacak şekilde kavrulur ve daha sonra su ilave edilir. Etimekler sıcak şerbetle ıslatılır. Muhallebi için vanilya hariç bütün malzemeler karıştırılır kaynayınca vanilya ilave edilir. Etimeklerin üzerine dökülür. Ve soğuması beklenir daha sonra üzeri için 1 paket kremşanti ve bolca hindistan cevizi dökülür.
AFİYET OLSUN... çok güzel oluyo bence deneyin arkadaşlar :catalbicak: