Eurovisionda Türkiyeyi Kim Temsil Edecek Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Belçika’nın “Eurovision’da bizim için yarış” teklifini reddeden Hadise, Türkiye’yi temsil edecek. Kararı AKŞAM’a açıklayan TRT Genel Müdürü ‘Sponsorları iyi. Bu yüzden tanıtımı ucuza gelir’ dedi

TRT Eurovision için son kararını verdi ve Belçika’da yaşayan şarkıcı Hadise’nin Türkiye adına yarışacağını ilan etti. Kurumun belirlediği ismi ilk kez açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise’nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu. TRT, Mayıs 2009’da Moskova’da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı.

ŞOVU ÇOK GÜZEL

“Ben henüz Hadise’yle tanışmadım, görüşmedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, neden Hadise’de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim. Çok iyi şov yapıyor. Güzel bir hanımefendi. Yurtdışında yaşadığı için yabancı dili de çok iyi. Bir de çok iyi sponsorları var. EMI, önemli bir marka ve Hadise’nin sponsorluğunu yapıyor. EMI’ın bu konumu nedeniyle, TRT’nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum. Birçok şey, bu sponsorluk sayesinde TRT’ye maliyeti daha az olacaktır

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
inş. başarılı olur ne diyelim hayırlısı olsun...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Demek Hadise temsil edecek,hadi bakalım hayırlısı olsun.Umarım Sertap Erener'in başarısını yakalarlar.Çünkü son yıllarda daha doğrusu Sertap dan sonra Türkiye hakettiği yere bir türlü gelememişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar