Evcilik Oyunu - Show Tv

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
EVCİLİK OYUNU

Show TV'de yepyeni bir yarışma programı... Ünlü isimlerden oluşan 4 gelin ve 4 damat "Evcilik Oyunu" oynayacak.

Selin Ortaçlı'nın sunuculuğunu yapatığı yarışmada 8 genç ünlü isim haftada 2 gün evlilik hayatı yaşamak üzere eşleştiler. Yarışma süresince çiftler kendilerine zarfta verilen görevleri yerine getirmeye çalışarak, izleyenlerin beğeni ve onayını almaya çalışacaklar

title_mert_bahar.jpg

title_sertac_yildiz.jpg

title_hakan_tugce.jpg

title_candy_yigit.jpg

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bu program biraz saçma geldi bana sevenler varsa özür-hmm

Bende senin gibi düşünüyorum arzum.
Gerçekten saçma-hmm
Hele Kendi ve Yiğit çiftlerinin ev hallerine deli oluyorum.
Yiğit tüm gün evi işi yapıyor,bulaşıkları yıkıyor..Kendide evde bir fareli taç takıp salına salına geziyor.Bunun neresi evliliktir beee-hmm

arzumm

Üye
Tepki
44
Bende senin gibi düşünüyorum arzum.
Gerçekten saçma-hmm
Hele Kendi ve Yiğit çiftlerinin ev hallerine deli oluyorum.
Yiğit tüm gün evi işi yapıyor,bulaşıkları yıkıyor..Kendide evde bir fareli taç takıp salına salına geziyor.Bunun neresi evliliktir beee-hmm

hahaha pek izlemedim ama gülmek için ideal gibi görünüyor :D:D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-05-29 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

genel_03.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU
EVCİLİK OYUNU SHOW TV’DE DEVAM EDİYOR.
Selin Ortaçlı’nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada, 4 ünlü çiftimiz evlilik hayatlarına devam ediyorlar.
Kendilerine verilen görevleri yerine getirmeye çalışan ünlü çiftlerimiz kimi zaman beraber ev temizliyorlar, kimi zaman misafir ağırlıyorlar , kimi zaman bebek bakıyorlar.
Gelecek günlerde bakalım çiftlerimizi neler bekliyor. Kimler verilen görevleri en doğru şekilde yerine getirecek ve siz olsaydınız hangi evli çift gibi davranır, eşinizi nasıl mutlu ederdiniz.
Evlilik oyuna gelmez derler, oyun mu gerçek mi izleyin siz karar verin…
“Evcilik Oyunu” 29 Mayıs Cumartesi, Saat 23.00’da ve hafta içi her akşam saat 23.00 da Show Tv ekranlarında.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Evcilik Oyunu

Yarışma Programı

Evlilik oyuna gelmez!

Evlilik oyuna gelmez!
Selin Ortaçlı'nın sunuculuğunu yapacağı yarışmada 8 genç ünlü isim haftada 2 gün evlilik hayatı yaşamak üzere eşleşecekler. Yarışma süresince çiftler kenidlerine zarfta verilen görevleri yerine getirmeye çalışarak, izleyenlerin beğeni ve onayını almaya çalışacaklar. Çiftlerin görevleri, kimi zaman evden taşınma işi, zor bir yemek tarifi, kimi zaman ise bebek bakımı olacak.

Bu 8 ünlü isim yarışmada birbirlerine "karı–koca" olarak hitap edecek ve haftanın 2 günü beraber yaşamak zorunda olacaklar. Ancak yarışmacı ünlüler asla aynı yatakta uyumayacak, fiziksel temasları sarılmalar ve yanaktan küçük öpücüklerle sınırlı olacak.

Evcilik Oyunu'nun ünlü çiftleri ise şöyle : Yıldız Asyalı-Sertaç Akkaya çifti, Bahar Akça-Mert Öğün çifti, Tuğçe Doras-Hakan Ka çifti, Kendi-Yiğit Alıcı çifti...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Tarih: 2010-06-05 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

ky_03-640x250.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU
EVCİLİK OYUNU DEVAM EDİYOR!
Evcilik Oyununda 4 çift , tüm yönleriyle evlilik hayatını yaşıyorlar…
“Evcilik Oyunu”nun kahramanları tüm haftayı oldukça yoğun geçirdiler. Cumartesi akşamı onları ayrı bir heyecan bekliyor…
Bu akşam bir çift favori olurken, halk tarafindan en az oyu alan çift “Evcilik Oyunu’ndan” ayrılabilir…
Kahramanlarımız için gün oldukça eğlenceli başladı… Evlerinin ihtiyaçlari olan eşyalara sahip olabilmek için çok güzel bir fırsatları vardi.
Erkekler,eşlerinin kilosunu doğru tahmin edip,ağırlığınca ev eşyasına sahip olabilecekti.
Acaba bu yarışmayı hangi çiftimiz kazandı?
Yıldız ve Sertaç, Altın Güvercin şarkı yarışması için Kuşadası’na gittiler. Yarışmanın finalistlerinden olan Yıldız’ı Sertaç yalnız bırakmadı.
Ama Kuşadası’nda ikiliyi beklenmeyen bir sürpriz bekliyordu.
Kendi ve Yiğit evlerinde başbaşa romantik bir yemek yediler. Bu yemek belki de onların ilişkisinin şeklini değiştirecekti.
Hakan ve Ttuğçe de tanışmalarının birinci ayını kutlamak istediler. Ama,Hakan’ın Tuğçe’ye yaptığı sürpriz yemek, pek de istediği gibi gitmedi. Tuğçenin eski bir erkek arkadaşı, Hakanı çileden çıkardı.
Romantik çiftimiz Bahar ve Mert’in arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşandı. Mert’in kıskançlıkları karşısında daha fazla dayanamayacağını söyleyen Bahar, Evcilik Oyunu’ndan ayrılmak istedi.
Yıldız ve Sertaç arasındaki sular durulacak mı? Kendi ve Yiğit’in arasında aşk rüzgarları mı esecek? Hakan ve Tuğçe arasında neler yaşandı? Bahar’ın programdan ayrılma kararı ne oldu? Final gecesi bir çift için son mu olacak? Bütün soruların cevabı Cumartesi akşamı Evcilik Oyunu’nda cevaplanacak..“Evcilik Oyunu” 05 Haziran Cumartesi, Saat 23.00’da ve hafta içi her akşam saat 23.00 da Show Tv ekranlarında.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ne program ya geçen biraz baktım o kendi ne kadar çekilmez bi insan yazık çocuk ev işleini yapıyo onda tık yok çok acayip :)) yıldız da inşallah rol yapıyordur gerçek hayatta da böyleyse çekilmez:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bana çok saçma sapan gelen bir program bu yapmacık yapmacık hareketler cık ııııııı sevmiyorum bu programı -hmm-hmm

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ne program ya geçen biraz baktım o kendi ne kadar çekilmez bi insan yazık çocuk ev işleini yapıyo onda tık yok çok acayip :)) yıldız da inşallah rol yapıyordur gerçek hayatta da böyleyse çekilmez:)

ilnurum bir insan nekadar rol yapabilirki gerçek hayatta yıldızın kişiliği belli ilk başladığı zaman programa baktım dedim allah bu kızla evlenen sabır versin bence yıldızın kişiliği bu canım.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:sok Ay dün gece Yıldız ve Sertaç'ın köpekleri evin ortasına kaka yaptı.
Sonra Yıldız mutfakta kullandığı bez ile halının üzerindeki kaka lekesini sildi,sonrada o bezi yemek yaptıkları mutfağın musluğunda bir güzel yıkadı:kizdim:
Benim miğdem kaldırmadı seyrederken ki onlar o murtfak bezini ve o mutfağı sonra nasıl yemek yapıp yiyecekler demekten alıkoyamadım kendimi?:dil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Evcilik Oyunu

Tarih: 2010-06-11 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

hakantugce-493x250.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU

Selin Ortaçlı’nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada, yarışmacılarımız :
Deli Dolu Kendi ve mülayim ev erkeği Yiğit; Aklı başında Tuğçe ve kabına sığmayan Hakan; Sürprizlerle dolu romantik aşıklar Bahar ve Mert; Bir dargın bir barışık sevgililer Yıldız ve Sertaç
Evllilik hayatına devam ederken bir taraftanda Aldıkları görevlerle paylaşmayı, hayatı, kadın – erkek birlikteliğini öğrenip Evcilik Oyunu’nun tüm kurallarını birlikte yeniden sekillendiriyorlar.
“Evcilik Oyunu” 11 Haziran Cuma Saat 23.00’da ve hafta içi her akşam saat 23.00 da Show Tv ekranlarında.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Evcilik Oyunu

Tarih: 2010-06-12 TV : SHOW TV Saat: 23:00Tür:Yarışma

hakantugce-493x250.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU
Selin Ortaçlı’nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada, 4 ünlü çiftimiz evlilik hayatlarına devam ediyorlar.
Gecen haftanın birincisi Hakan ve Tuğçe yanlarına Bahar ve Mert’i alarak herkesin hayalini süsleyen mavi yolculuga çıktılar ama..
Oylamada ikinci ve üçüncü sırada olan Yıldız ve Sertaç Yigit ve Kendi ile beraber 1200 metre yukseğe bulutların arasına cıktılar. Zor şartlarda yaşananların hepsi Evcilik Oyunu’nda..
“Evcilik Oyunu” 12 Haziran Cumartesi Saat 23.00’da ve hafta içi her akşam saat 23.00 da Show Tv ekranlarında.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Evcilik Oyunu

Tarih: 2010-06-17 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yarışma

ky_03-640x250.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU
Yıldız ve Sertaç, Yıldız’ın babaannesini ziyaret ediyorlar.
Mert’le ayrılan Bahar, yaşadıkları sorunlara çare arayarak, evlilik terapistine gidiyor.
Hakan ve Tuğçe akşam yemeği için dışarı çıkıyorlar.
Kendi ve Yiğit, Mert’le beraber akşam yemeği için Taksim’de buluşuyorlar.
Evcilik Oyunu 17 Haziran Perşembe akşamı saat: 22.30’da Show Tv’d

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Evcilik Oyunu

Tarih: 2010-06-24 TV : SHOW TV Saat: 22:30Tür:Yarışma

sy_03-640x250.jpg

YENİ BÖLÜM
EVCİLİK OYUNU
Bu hafta favori çift seçilerek ödülü kazanan Yıldız ve Sertaç, yanlarına Yiğit ve Kendi’yi de alarak karavanla Gökçeada’ya doğru yola çıkıyorlar. Eğlenceli bir yolculuk geçiren kahramanlarımız yolda arabaları bozulan otostopçuları da karavanlarına alıyorlar.
Hakan ve Tuğçe ise, Hakan’ın yüzme fobisini yenmesi için ders almaya karar veriyorlar. Hakan havuzda yüzme dersleri alırken, Tuğçe verdiği taktiklerle onu destekliyor.
Evcilik Oyunu 24 Haziran Perşembe akşamı saat: 22.30’da Show Tv’de..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

evcilik175.jpg

trans.gif

Evcilik Oyunu

trans.gif

trans.gif

Türü: Yarışma
Tarih-Saat: 09.07.2010 22:30

trans.gif

Selin Ortaçlı’nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada, ünlü çiftlerimiz evlilik hayatlarına devam ediyorlar.

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
zman zman ızlıyorum kendı we yıldıza uyuz oluyorum
kendılerını gostermekten baska bı ıse yaramıyolar becerıksız oldukları kadar bı okadarda pıskınler
seyırcılerın elestırılerıne nasıl laf yetısdıklerını anlatıyolar bıde
gıyınıp suslenmekle bayan olunmaz kopek bıle yattıgı yerı bıdaha yatacagı zman eseleyıpte yatıo...
kendı we yıldız ck pasaklı onlara baktıkca yuhhhhhh dıyorum
tugce we hakanı da sewmıyorum onlarda yapmacık gelıyo seyırcıye oynyorlar bana gore
beledıyede bcalısmalar daglara tepelere tırmanmalar falan
bıtek yıgıt'ı tuttum
ama oda sunuculuk yaptı ekranlara oynuyo olabılır
ama oynuyosa da caktırmıo:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar