Evde doğurup balkondan atmış

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Evde doğurup balkondan atmış

İstanbul'un göbeğinde kaldırımda doğup ölüme terk edildiği sanılan bebeği, annesinin balkondan attığı ortaya çıktı

551976_detay.jpg

Kağıthane'de, park halindeki kamyonetin altında yeni doğmuş bir bebeğin cesedi bulundu. Kaldırımdaki kan izleri ve bazı parçaları inceleyen polis, kız olduğu belirlenen bebeğin kaldırımda doğduktan sonra kamyonetin altına bırakıldığı ihtimali üzerinde duruyordu. Soruşturmayı genişleten polis bebeğin annesi olduğunu belirlediği F.U'yu gözaltına alırken, genç kadının doğurduğu bebeği balkondan attığı ortaya çıktı.Anne Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürdü.
Seyrantepe İbrahim Karaosmanoğlu Caddesi Murat Sokak üzerinde kaldırımda kan izlerini gören çocuklar, park halindeki kamyonetin altına baktıklarında yeni doğmuş bir bebek cesedini gördü. Çocukların haber vermesi üzerine olay yerine gelen mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis, bebek cesedini torbaya koyarak morga kaldırdı. Kaldırımdaki kan izleri ve bazı parçalar ise yıkanarak temizlendi.
Özcan Nadir isimli görgü tanığı esnaf, "Sabah işe gelirken kaldırımda kan gördüm. Kedi falan ölmüş zannettim. Sonra benim çocuk geldi, 'baba bir bebek ölmüş' diye bana haber verdi. Gidip baktım, gerçekten de bebek cesediydi. Emniyete haber verdik." diyerek olayı anlattı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, bebeğin annesi olduğunu belirlediği F.U'yu gözaltına alarak, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürdü.

İfadesinde, bekar olduğunu ve aylarca hamileliğini ailesinden gizlediğini ve sabaha karşı doğum yapınca panik yaparak bebeği balkondan attığını itiraf etti. F.U, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. F.U'nun sevgilisi olduğu öne sürülen oto tamircisi Y.K'nın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya ben anlayamıyorum insan hamileliğini nasıl saklayabilir ailesinden bu bir ikincisi millet doğum yapmak için saatlerce uğraşıyo bunun gibiler evde tuvaletlerde filan nasıl doğum yapabiliyo üçüncüsü de nasıl bi vicdan bebeği balkondan atar dördüncüsü de hadi attın be salak bu kağıt parçası mı orda kimse görmicek mi?????????

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Diyecek hic birsey bulamadim, nasil bir yürek, nasil bir insan, nasil bir anne bunu yapar anlamak mümkün degil.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ya ben anlayamıyorum insan hamileliğini nasıl saklayabilir ailesinden bu bir ikincisi millet doğum yapmak için saatlerce uğraşıyo bunun gibiler evde tuvaletlerde filan nasıl doğum yapabiliyo üçüncüsü de nasıl bi vicdan bebeği balkondan atar dördüncüsü de hadi attın be salak bu kağıt parçası mı orda kimse görmicek mi?????????

Aynen bende böyle düşünüyorum akıl alacak gibi değil:sok

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Okurken tüylerim ürperdi

Bu ne cahilliktir Allahım ya 21.yüzyılda yaşıyoruz

Ey gerizekalı ,madem bi halt yiyip birlikte olucaksın bir sürü ücretsiz korunma yöntemi var korunsana:alsana:

Neydi o bebeğin,meleğin günahı

Allahım hergün birbirinden berbat haberlere uyanıyoruz,sonumuzu hiç hayır görmüyorum ben:ates:

T

Tash_hatun

Misafir
:sok bi dünya insn onun gbi bi masum bebeğe sahip olabilmek için can atıyo.. ölümü göze alıp doğuma girenler bile var bu nasıl bi insanlık.. cahillik korku bu iğrençliği yapmak için yeterlimi anlamıyorum ya.. bi hata yaptın temizle söyle ailene evlen.. yok alırmı daha seni hiç ne gerek var ki.. alllhm allhm ya :mendil: :uzgun:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Okurken tüylerim ürperdi

Bu ne cahilliktir Allahım ya 21.yüzyılda yaşıyoruz

Ey gerizekalı ,madem bi halt yiyip birlikte olucaksın bir sürü ücretsiz korunma yöntemi var korunsana:alsana:

Neydi o bebeğin,meleğin günahı

Allahım hergün birbirinden berbat haberlere uyanıyoruz,sonumuzu hiç hayır görmüyorum ben:ates:

aynen canım ya

insanlık nereye gidiyo ya nereye anlam veremiyorum bu ne biçim dünya:aglayan:korkmaya başladım birileri çocuk öldürüyo birileri doğurduğu çocuğu atıyo gömüyo biri gizli aşk yaşıyo çocuğu görnce öldürüyolar saşıyorum artık ya:aglayan::aglayan::aglayan:hayret bişey dünyanın suyu çıktı bence bunlar diyer tarafı düşünmüyomu ne istedin masumdan

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
diğer tarafı dşünen bunu zaten yapamaz da insanlık dışı yani Allah korusun başa vermesin yarabbim

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
böylelerine insan denemez cani kadın hiçmi yüreği sızlamadı allahım neler oluyor böyle insanlar nasıl bu hale geliyor anlamıyorum taş kalpli nolacak:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
oy yavrum benim,,,ben cocugumun bi damla gozyasina dayanamazken,sunlara bak,,,,,,,,ALLAH cezalarini versin,,,verecektirde,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar