Evde hasta yatan erkekler hakkında

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet hanımefendi arkadaşlarım sizlere sormak istiyorum evde eşleriniz hasta olup yattığında eziyeti olurmu sizlere???ben 1haftadır kafayı yemek üzereyim sizin eşleriniz nasıl bilmiyorum ama benim eşim 1haftadır resmen kafayı bana yedirtti erkeklerin canı niye bukadar az niye bukadar dayanıksızlar bilemiyorum bazen düşünüyorumda biz değilde onlar çocuk doğurabilseydi ne olurdu diye!mesala benim eşim hasta olduğunda neler yapar nasıl olur bir anlatayım arkadaşlar okuyun bana siz söyleyin abartıyormuyum
:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
bir hafta önce eve hasta olarak geldi titriyordu hastaneye gitmek istemedi (laf aramızda doktor fobisi vardır bizimkinde)-hmm onu dinlemedim zorla da olsa onu doktora götürdüm e haliyle muayine edildi falan doktor bi iğne yapalım öncelikle dedi allah dedim niye dedim (çünkü başıma gelecekleri biliyodum)sonra ilaçlar falan eve geldik bizimki daha susarmı iğne yedi ya başladı senin yüzünden yedim iğneyi diye eeeeee ben hasta ettim ya beyfendiyi sözün kısacası 1haftadır evde son derece sinirli asabi bir hastayı iyileştirdim çocuklarım hasta olduğunda bile bu kadar ne yorulduğumu nede vücudum ve beynim bu derece yorulmuştu allahım sizleri böyle asabi sinirli canı çok az bir eş nasib etmesin amin
söylyin şimdi bacılarım benmi abartıyorum yoksa-hmm-hmm-hmm-hmm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.043
annicüm yaa ben sana demiyomuyum babişi atak evden diye :gul:
bak işte neler ediyo sana :kptmya: vala catladım haa gülmekten atalım biz onu boşver biz bize yeteriz :ninni:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
oo cnm benım bern yenı terfı ettım o konudan esım bayramın ılk gunu sabah 6.5 kaar benı uyutmadı sabahını acılde gecırdım bayramı ve oncesı 7 gun benı delı ettı ısteklerı bıtmez aman aman erkegın hasta olması :(

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Aşırı Olmasada Her An Ilgi Mız Mız Burnu Aksa üşüse Hep Söyler Herşeyini Sessiz Sedasız Yatmaz Konuşur Durur Ama Bende Ii Bir Hasta Bakıcıyımdır Her Istediğini Yaparım Yeterki Bir An önce Iileşsin Diye:gul::gul:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.043
Aşırı Olmasada Her An Ilgi Mız Mız Burnu Aksa üşüse Hep Söyler Herşeyini Sessiz Sedasız Yatmaz Konuşur Durur Ama Bende Ii Bir Hasta Bakıcıyımdır Her Istediğini Yaparım Yeterki Bir An önce Iileşsin Diye:gul::gul:

:kptmya: bende öyleyim yaaa iyibi hasta bakıcıyımdır :kptmya:
geçmiş olsun allah kolaylık versin size :gul:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
aman eşin hasta olacağına sen ol daha iyi tabi rabbim kimseyi hasta etmesin yataklarada yatırmasın erkekler hep böyle canım canları çok azdır bir gribe helalleşirler sen abartmıyorsunbizimle paylaşdığın için teşekürler canım

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Ah benim eşimde asla hasta olduğunu kabul etmez.
İlacı verirken bile zorla içmesi için 40 takla atıyorum inanın..
Ne diyelim başa gelen çekilir.
Çok geçmişler olsun canım benim:hhhhhh:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
annicüm yaa ben sana demiyomuyum babişi atak evden diye :gul:
bak işte neler ediyo sana :kptmya: vala catladım haa gülmekten atalım biz onu boşver biz bize yeteriz :ninni:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bitterim sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün ah bi becerebilsem atmayı ama olmuyo kapıdan kovsam bacadan bacadan kovsam kapıdan giriyo:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
aman eşin hasta olacağına sen ol daha iyi tabi rabbim kimseyi hasta etmesin yataklarada yatırmasın erkekler hep böyle canım canları çok azdır bir gribe helalleşirler sen abartmıyorsunbizimle paylaşdığın için teşekürler canım

ahhhhhhhhhhhhh bide ben hasta olduğumda öyle kahrımı çeken olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeee hasta masta dinlemez ki benimki hizmetini aynı bekler yine ateşli bi şekilde yatsam bile:(:(:(:(

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

ah aşkım benim bende iyi bir hasta bakıcıyımdır ama karşındaki bunu anlasa anlamaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz varsa yoksa ıy mıy gıy bi saniye kapanmadı çenesi yinede tamam hayatım iyi olucaksın hayatım demekten ööööööööööööööööggggggggg geldi valla:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
oo cnm benım bern yenı terfı ettım o konudan esım bayramın ılk gunu sabah 6.5 kaar benı uyutmadı sabahını acılde gecırdım bayramı ve oncesı 7 gun benı delı ettı ısteklerı bıtmez aman aman erkegın hasta olması :(

sana da geçmiş olsun canım aynı dertten müzdaripmişiz demek bende bayramda iki hastam vardı diğeri de kızım canım yavrum du allahıma şükür şimdi iyi de rahatım annesinin güzeli hastayken bile yüzündeki gülümseme ifadesi hiç eksik olmadı eeeeeeeeee annesine çekmş güleryüzlülük bakımından galiba-hmm-hmm-hmm

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
benim eşim kolay kolay hasta olmaz ama oldumu artık allah bana yardım etsin tipik sorularını sölim size
-ben çok hastayım hatun
-bak ateşim var gözlerim yanıyo
-sen benimle hiç ilgilenmiyosun(ki bu külliyen yalan)
-ilaçlarımı versene benmi gibip içeyim hasta hasta
-yok yok bende bişi var dr sölemedi bana
gibi bisürü laf pervane oluyorum adamın etrafında ama yok kırk naz
diyorum zaten nolur sen hastalanma ben hasta olurum senin yerine diye
rabbim onlara sağlık versin de gerisi kolay

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
benim eşim kolay kolay hasta olmaz ama oldumu artık allah bana yardım etsin tipik sorularını sölim size
-ben çok hastayım hatun
-bak ateşim var gözlerim yanıyo
-sen benimle hiç ilgilenmiyosun(ki bu külliyen yalan)
-ilaçlarımı versene benmi gibip içeyim hasta hasta
-yok yok bende bişi var dr sölemedi bana
gibi bisürü laf pervane oluyorum adamın etrafında ama yok kırk naz
diyorum zaten nolur sen hastalanma ben hasta olurum senin yerine diye
rabbim onlara sağlık versin de gerisi kolay

:saskin::saskin::biyik::biyik ay biranda yaşadıklarım aklıma geldi birebir aynılarını yaşıyomuşuz dadlum nediyim allah bizlere sabır versin bacım

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

benim eşim hiç öyle yapmaz
biz hasta oluruz başımızı bekler sabahlara kadar uyumaz ama kendi hasta olunca ayakta geçirir
yat bende sana bakıyım derim ama yatmaz eziyet etmez hiç -hmm

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917

biz hasta oluruz başımızı bekler sabahlara kadar uyumaz ama kendi hasta olunca ayakta geçirir

senin eşin düşünceli
benimki öle değil valla bebek gibi
normal dede öle
ben diyorum benim 1 çocuğum var birinede hamileyim diyorum
gülüyo millet bana ama öle napim

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
senin eşin düşünceli
normal dede öle

:) ben her yönden şanslıyım allahın sevgili kulumuyum ne :dusun:
benim eşimde kızımız olduktan sonra kızım birdi iki oldu dedi :cokkomik: eee kolaymı benide o büyüttü sayılır :besik:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

allah bozmasın güzelim ne güzel şanslı hatunlardanmışsın vesselam allah mutluluğunuzu daim etsin canım

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
selam kızlar ben yeni üyeyim benim eşimde hasta oldumu üç kat giyinir battabiye yorgan ne varsa örtürür ve hala donuyom der evde ne kadar bitki cayı süt pekmez ne varsa içer sonra dr gider serum taktırır ilaclar hala iniler ondan sonra ölüyom bana bişe oluyo bide sızlanması yanına cabası onun hasta oldugunda evden alıp basımı kacasım geliyooooooooooooo:kptmya:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
senin eşin düşünceli
normal dede öle

sen öyle ben de 4 çocuğum var diyorum da arkadaşlar bana gülüyo hep 3 çocuğun sorumluluğu bana yetmiyo ya 4.sü hepsinden beter-hmm-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar