evet hanımefendi arkadaşlarım sizlere sormak istiyorum evde eşleriniz hasta olup yattığında eziyeti olurmu sizlere???ben 1haftadır kafayı yemek üzereyim sizin eşleriniz nasıl bilmiyorum ama benim eşim 1haftadır resmen kafayı bana yedirtti erkeklerin canı niye bukadar az niye bukadar dayanıksızlar bilemiyorum bazen düşünüyorumda biz değilde onlar çocuk doğurabilseydi ne olurdu diye!mesala benim eşim hasta olduğunda neler yapar nasıl olur bir anlatayım arkadaşlar okuyun bana siz söyleyin abartıyormuyum
:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
bir hafta önce eve hasta olarak geldi titriyordu hastaneye gitmek istemedi (laf aramızda doktor fobisi vardır bizimkinde)-hmm onu dinlemedim zorla da olsa onu doktora götürdüm e haliyle muayine edildi falan doktor bi iğne yapalım öncelikle dedi allah dedim niye dedim (çünkü başıma gelecekleri biliyodum)sonra ilaçlar falan eve geldik bizimki daha susarmı iğne yedi ya başladı senin yüzünden yedim iğneyi diye eeeeee ben hasta ettim ya beyfendiyi sözün kısacası 1haftadır evde son derece sinirli asabi bir hastayı iyileştirdim çocuklarım hasta olduğunda bile bu kadar ne yorulduğumu nede vücudum ve beynim bu derece yorulmuştu allahım sizleri böyle asabi sinirli canı çok az bir eş nasib etmesin amin
söylyin şimdi bacılarım benmi abartıyorum yoksa-hmm-hmm-hmm-hmm
:kizdim::kizdim::kizdim::kizdim::kizdim:
bir hafta önce eve hasta olarak geldi titriyordu hastaneye gitmek istemedi (laf aramızda doktor fobisi vardır bizimkinde)-hmm onu dinlemedim zorla da olsa onu doktora götürdüm e haliyle muayine edildi falan doktor bi iğne yapalım öncelikle dedi allah dedim niye dedim (çünkü başıma gelecekleri biliyodum)sonra ilaçlar falan eve geldik bizimki daha susarmı iğne yedi ya başladı senin yüzünden yedim iğneyi diye eeeeee ben hasta ettim ya beyfendiyi sözün kısacası 1haftadır evde son derece sinirli asabi bir hastayı iyileştirdim çocuklarım hasta olduğunda bile bu kadar ne yorulduğumu nede vücudum ve beynim bu derece yorulmuştu allahım sizleri böyle asabi sinirli canı çok az bir eş nasib etmesin amin
söylyin şimdi bacılarım benmi abartıyorum yoksa-hmm-hmm-hmm-hmm