Evde hergün bakımlı mısınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
hergün esiniz isten gelmeden önce süslenirmisiniz? hergün bakim yaparmisiniz?

Maalesef bu her gün olmuyor canım:uzgun:
Eğer o gün gerçekten formumda isem muhakkak makyajımı yapar,giyinir öyle gelmesini beklerim:ayna:
Ama itiraf ediyorum evde çok paçoz olmayı seviyorum-kop

OP
zer

zer

Aktif Üye
Tepki
125
Maalesef bu her gün olmuyor canım:uzgun:
Eğer o gün gerçekten formumda isem muhakkak makyajımı yapar,giyinir öyle gelmesini beklerim:ayna:
Ama itiraf ediyorum evde çok paçoz olmayı seviyorum-kop

olsun ya bazende pacoz olmayi özeniyorum gercekten :)
ben hergün ne giyincegimi düsünüp hergün degisik bisey giyinirim hergün saclarimi yaparim hergünde süslenirim. bazen diyorum yok bugün yapmicaksin yinede dayanamiorum. herhalde cocuk geldiginde degisirim artik :)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
olsun ya bazende pacoz olmayi özeniyorum gercekten :)
ben hergün ne giyincegimi düsünüp hergün degisik bisey giyinirim hergün saclarimi yaparim hergünde süslenirim. bazen diyorum yok bugün yapmicaksin yinede dayanamiorum. herhalde cocuk geldiginde degisirim artik :)

Bebişin gelmesi ilt tüm dünyanın değişeceği bir gerçek canım.
Benim 2 tane oğlum var ve küçük şu an 2 yaşını doldurdu,yeni yeni kendim için bir şeyler yapmaya başladım inan,onunla ilgilenmekten,büyüğün sorunları ile uğraşmaktan gözümün önünü göremez oluyorum bazen.:ne:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Eşim evdeki en salaş halime bile bayılır sanırım buyüzden böyle takıntılarım yok.Bazen en güzel halimle bazen en paçoz halimle evde eşimin karşısında yer alabilirim :hihi:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
rahat edeceğim şeyler giyerim..nerde hergün bakım süs püs..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
özellikle bu ara çokk fenayım karnım büyüdü baya kilo aldım bol bol eşofmanlar ve eşimin switlerini giyiyorum pek rahatım:gulbis: sağolsun eşim sorun yapmıyo kıyafetlerini benle paylaşmaktan:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar