Evlendiğinizde kaç kiloydunuz,şimdi kaç kilosunuz?

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Bende yazmıştım ama benim yazım yok olmuş :acep:

Canım mesajın gönderilmedi demek ki..Merak ettim ne yazdın? @Şekerparem:tıktık

Ben evlenmeden önce fıstık gibiydim yanaklarım tombiş 60 kilo aahhh ahhhhhhh..Şimdi gitti kilolarım 53 e düştüm:uzgun:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben evlenmeden 52 civarıydım.O günlerimi özlüyorum.İnsan dışı yer yinede kilo alamazdım.Oğluma hamile kalmadan 58 kiloydum.14 kg aldım 72 ile doğuma girdim.Doğumdan çıktım 62 kga düştüm.Şuan 63 kiloyum

Keşke bende bi 60 lara ulaşsam yüzüm çok kötü görünüyor kilo verdikçe:derdimcok:

firkete1

Daimi Üye
Tepki
257
Kansızlık demir eksikliği var ondan da sanırımalamıyorum..Dr.a gittim şu tüpte içilen kan gibi olan ilaçlardan verdi ama o da fayda etmedi:eek:fff:

canım kansızlık çok önemli.devlet hastanelerinde deva bulmadıysan üniversite hastanelrine başvur lütfen.onlar bir araştırsınlar.sebebi ne.daha yaşın çok genç.ben hala kan ilacı kullanıyorum.1-2 ay değil 6 ay kullanılacak.benim 2 ayım daha var.bakacağız artık önümüzdeki günlere.bk. sıkı tembih ediyorum lütfen araştırma hastanelerine bir görün derim ablan olarak.korkumuş olmıyayım ve kansızken hamile bile kalma bebenin zekası etkileniyor.
naçizane dr.annesi olarak azıcık kulağını büktüm canım.:ask::ask::ask:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
19 sene önce 50 kilo filandım v hala ellilerde gidiyorum hiç 60 görmeyenlerden biride benim fındığım ama geçen senelere nadiren bu yıl çok iyi kilom sanırım 56 filan oldum ve ilk defa çok mutluumm -alkis-alkis:eek::huhuu:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
@Fındık Kurdum gel sen bana ben seni bir haftada tontiş yapar gönderirim canım ,ben de kalanlar bu konudan şikayetçi çünkü formlarını bozuyorum:ko:ko

Çok mutlu olurum ablacım,zaten ben biri yapsada yesemciyim:D Kendi yaptıklarımda güzel ama başkasının yaptıkları bide güzel olursa çok hoşuma gidiyor:eek:fff:

canım kansızlık çok önemli.devlet hastanelerinde deva bulmadıysan üniversite hastanelrine başvur lütfen.onlar bir araştırsınlar.sebebi ne.daha yaşın çok genç.ben hala kan ilacı kullanıyorum.1-2 ay değil 6 ay kullanılacak.benim 2 ayım daha var.bakacağız artık önümüzdeki günlere.bk. sıkı tembih ediyorum lütfen araştırma hastanelerine bir görün derim ablan olarak.korkumuş olmıyayım ve kansızken hamile bile kalma bebenin zekası etkileniyor.
naçizane dr.annesi olarak azıcık kulağını büktüm canım.:ask::ask::ask:

Oğlun dr.mu ablacım..Ne büyük gurur darısı inş.benimçocukların başına..

Bekarken kan seviyem5 e düşmüş..Dr. şok oldu sen nasıl ayakta durabiliyorsun diye..Feroo sanol diye bi ilaç kullandım 10 a yükseldi ama hala düşükmüş 12 olması gerekiyormuş sanırım..İlk fırsatta gidicem söz ablacım..İki çocuğum var maşallah süper zekalar ablacım,çokşükür o konuda sorun yok..Zaten hamileyken kan ilacı kullandım..

19 sene önce 50 kilo filandım v hala ellilerde gidiyorum hiç 60 görmeyenlerden biride benim fındığım ama geçen senelere nadiren bu yıl çok iyi kilom sanırım 56 filan oldum ve ilk defa çok mutluumm -alkis-alkis:eek::huhuu:

Ben de bi 60 ları görsem canım ahhh ahhhhhhhhhhh:interest:

firkete1

Daimi Üye
Tepki
257
Allah size de göstersin inşaallah hayırlısıyla.dr. ama ben çook üzülüyorum o kadar yoruluyor kiancak 2 gün de 1 eve yatmaya gidiyor.akşam yemeği gece 10 da yiyebiliyor ne zaman eriyecekse.şimdiden saçlarına ak düştü daha çocuk zırıltısı hanım dırıltısı yok.
bütün bunları düşünüp içinde bulunduğumuz hepimize reva görülen hayat şartlarıyla ben biz nasıl iyi olacağız ki?bilen bana da anlatsın bi zahmet.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar