Kristen Stewart
Daimi Üye
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10252084_10203248038869031_3570893607041844569_n.jpg
Bende yazmıştım ama benim yazım yok olmuş :acep:
Ben evlenmeden 52 civarıydım.O günlerimi özlüyorum.İnsan dışı yer yinede kilo alamazdım.Oğluma hamile kalmadan 58 kiloydum.14 kg aldım 72 ile doğuma girdim.Doğumdan çıktım 62 kga düştüm.Şuan 63 kiloyum
Keşke bende bi 60 lara ulaşsam yüzüm çok kötü görünüyor kilo verdikçe:derdimcok:
İnşallah canım.Hamur işine pastalara devam ozaman
tiroid hormonun fazla mı çalışıyor acaba?benimki yavaşlamış gelmiş sınıra .benim şişmanlamam ondan oluyor.
Kansızlık demir eksikliği var ondan da sanırımalamıyorum..Dr.a gittim şu tüpte içilen kan gibi olan ilaçlardan verdi ama o da fayda etmedifff:
@Fındık Kurdum gel sen bana ben seni bir haftada tontiş yapar gönderirim canım ,ben de kalanlar bu konudan şikayetçi çünkü formlarını bozuyorum:ko:ko
canım kansızlık çok önemli.devlet hastanelerinde deva bulmadıysan üniversite hastanelrine başvur lütfen.onlar bir araştırsınlar.sebebi ne.daha yaşın çok genç.ben hala kan ilacı kullanıyorum.1-2 ay değil 6 ay kullanılacak.benim 2 ayım daha var.bakacağız artık önümüzdeki günlere.bk. sıkı tembih ediyorum lütfen araştırma hastanelerine bir görün derim ablan olarak.korkumuş olmıyayım ve kansızken hamile bile kalma bebenin zekası etkileniyor.
naçizane dr.annesi olarak azıcık kulağını büktüm canım.:ask::ask::ask:
19 sene önce 50 kilo filandım v hala ellilerde gidiyorum hiç 60 görmeyenlerden biride benim fındığım ama geçen senelere nadiren bu yıl çok iyi kilom sanırım 56 filan oldum ve ilk defa çok mutluumm -alkis-alkis