Evlendikten sonra kim daha çok değişir?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Kadınlar erkeklerle nasıl olsa evlendikten sonra değişir diye evlenir ama erkek asla değişmez....Erkekler de kadınlarla değişmez diye evlenir ama kadınlar değişir...

Bu söze katılıyor musunuz?

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bir kısmına katılıyorum ama değişen erkeklerde var örnek benim kocam nişanlıyken farklıydı evlendim daha farklı insan isterse değişebilir ama genellikle kadınlar daha fedakar oldukları için daha çok değişen malesef biz kadınlarız

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bu söze katılamıyorum çünkü hiç böyle düşünmedim yani ben değişrim yada eşim değişir diye
zaten evlenirken insan birbirini beğendiği için evleniyor

asıl olay evledikten sonra başlıyor
birbirini değiştirmeye çalışma olayı
ben şöyle düşünüyorum
zaten eşler bir süre sonra farkında olmadan birbirlerinin kişiliklerine bürünüyor
birçok huyları aynı oluyor

etrafımda gözlemlediklerim böyle bende dahil:kahve:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben bu sözü ilk defa duydum. Katilmiyorum. Bence kimse degismemeli zaten, sonucta onu öyle severek evleniyorsun. :eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben katılmıyorum bu söze. Kendimden pay biçersem:) İkimizde hala aynıyız. Tamam çok ufak tefek şeyler değişebilir; ama kişilik değişmesi diye birşey yok, olmamalı da...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla eşimden değiştirmesini istediğim şeyler vardı az çok değiştirdi ben aynıyım zaten evlenmeden önce nasılsam öyle...hülya seninde dediğin gibi çiftler de zamanlar birbirine benzeyebiliyor....

tabi değişen erkeklerde var evlenmeden önce canım cicim diyip evlendikten sonra kadınlara dünyayı zehir eden erkekler-kizgin

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.801
Bence erkek değişir diyorum :hihi:
Aman değişirsede kendi bilir :ko
Ben hayatıma bakarım :D :ko

denizplt

Daimi Üye
Tepki
424
Erkek değişirmi yoksa gercek yuzunumu gosterir tartışılır. Cunku bekarken bi insanla ayni ewde yasamadan taniyamiyon:ne:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Aslında evlenmeden oncekı hale asık olundugundan en makbul olanı degısmemektır bana göre ama bızde ben değişmeye başladım ilk önce.
Evlenene kadar okul dısında hıc bır sorumluluga sahıp degılken bı anda sorumluluk silsilesi içinde bulunca kendımı oyle yavas yavas da değil hızla degısmeye basladım.
Eşim de degıstı ama o zamanla alıstıra alıstıra değişti.

Bır yandan da şöyle bır gercek var. Aslolan belkide değişmektır.Ama bunun adı değişim olarak geçsede bu gerçekte olgunlaşma sürecidir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar