Evlenecek çiftler düğünde fısır fısır ne konuşuyorlar sizce?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben ne konustugumu cok ııyı hatrlıyorum esıme sureklıı kayınlarımıa soyle dısarı cıksınlar!! oldu kadın erkek ayrı kuranlı duugn yaptık
yuzker e uyarmama ragmen saygısız kayınlaırm sureklı bayanlar bolumune gırdı:alsana:
forograf cektıler enaz 500 taneydı kı zatı kameraman ve fotografcı vardı bayanalr bolumunde ah ah :(

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Bizde öyle etrafa baktık kim gelmiş falan diye... sonra heyecandan ayağa basma telaşı yaşadık.... güzeldii yaa.... Benim iki hafta üst üste oldu bir pazar nikah istanbulda, diğer pazarda adana da düğün yapıldı.... :findik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben düğün boyunca eşimi yanımda tutmaya çalıştım inanır mısınız... sağolsun abileri pek ilgilenmediler ay pasta nerde kaldı gidip baksam mı ay şu olmadı baksam mı bakan yok.. baya panik olmuştu herşeyi kendi yaptığı için orda bile gidip o ilgilenevekti yani Allah tan babam filan hallettiler.. bi de kim gelmiş kim gelmemiş onları konuştuk

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
çok ilginçmiş ben de hep merak etmişimdir acaba bunlar ne fısıldaşıyor diye demek ki kimin geldigi konuşuluyormuş acaba bütün gelin damatlar için geçerli bu durum?:sok:sok

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
akrabalari gösterip tanittik birbirimize. birde ben cok sicaklamistim hep sikayet ettim esime. :uzgun:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Müzisyenin korkuç sesinden dem vurmuştuk , düğün ne zaman biter acaba diye sormuştuk sıkça , insanın düğünü olması bence biraz bunaltıcı , organizasyonu size kalmışsa özellikle!

OP
H

Hera

Misafir
Çok heycanlanmıştık biz Eşimle İlk dansımızı ederken eşim beni hep güldürdü sürekli güzel şeyler fısıldadı kulağıma sürekli kahkahalar attım dansımız boyunca kendisininde çok heycanlandığını öyle güzel ve komik ifade ettiki dansımız boyunca hiç susmadan beni telkin etti mutlu etti bi ara duygusallaştım ben eşim hemen fark etti toparladı o duygudan çekip çıkardı beni talım benim Tek eşim hayatımın can yoldaşı ..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ayyy ... bizde dans ederken hep konuşmuştuk hatta oynarken bile :hihi: videoyı izlerken amma konuşmuşuz heee deriz hep :hihi: havai fişek atılıyor ben durmuşum onları izliyorum sen devam etsene dansa dimi ama :hihi:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
eşimle gelenlerden konuştuk ve gelenlerle sohbet ettik iki tane savdıç benim vardı bi tanede eşimin kalabalıktık yani hep onlarlada konuştuk :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar