Evli çiftlere ‘hayat Kısa, Aldat’ Sitesi

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ABD, Kanada ve Avustralya’da eşlerini aldatmak isteyen evli insanları buluşturmak amacıyla kurulan site tartışma yarattı.02 Ekim 2010 10:167 milyon üyeye sahip olan “ashleymadison.com” sitesi aldatmayı teşvik etmekle suçlanıyor.

Sitenin kurucusu Noel Biderman (39) ise “Ben sadakatsizliği teşvik etmiyorum, bu insanları her iki tarafın da ne yaptığını bildiği dürüst bir ortamdan haberdar ediyorum” diyor. Sitenin sloganı ise “Hayat kısa, aldat.”

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
yuh ki ne yuh ene diyelim adamlar eş değiştiriyorlar aldatıyorlar e ozaman niye evleniyorlarki aynı tas aynı hamamyuva kurmadıktan sonra sadık kalmıycaksan niye evleniyorsunki

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yuh ki ne yuh ene diyelim adamlar eş değiştiriyorlar aldatıyorlar e ozaman niye evleniyorlarki aynı tas aynı hamamyuva kurmadıktan sonra sadık kalmıycaksan niye evleniyorsunki

bi de çocuk yapıyo bunlar onlardan doğanlarda onlar gibi ahlaksız yetişiyo göre göre....

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
Bunlar pis hayvanın etini yedikleri için böyle oluyolar pis hayvanın etini yiyenler eşlerini birbirinden kıskanmazlarmış diye duymuştum

Özor

Daimi Üye
Tepki
484

Olur mu evliyken aldatmak heyecanlı geliyor niye evlenmesinler ki!:alsana:
Allahım kimseyi yoldan çıkarmasın:mendil:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
allah kahretsin böylelerini-kizgin
ne konusuyorlar peki bu siteden ansil aldattiklarini yakalanmamak icin taktikmi paylasiyorlar:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar