Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Evliliğimi Nasıl Kurtarabilirim?

Büyük aşkla başlayan bir evlilik, mutlu bir birliteliğin yanı sıra mutsuz da bir birliktelik getirebilir.

evlilik.jpg

Sizin ki büyük bir aşktı, herkesden farklıydınız. Fakat ne olduysa oldu o imzayı attıktan sonra ilişkinizde birşeyler değişmeye başladı. Anlamsız kavgalar, birbirini kırıcı sözler… gittikçe dayanılmaz bir hal almaya başladı. Ama ne olursa olsun ona olan aşkınız azalmadı. Ve bu sebeple de evliliğinizi nasıl kurtaracağınızı düşünüyorsunuz.

İŞTE EVLİLİĞİNİZDE DAHA İYİ İLETİŞİMİ SAĞLAYACAK TAVSİYELER...

SOHBET EDİN

Günlük koşuşturma içerisinde konuşmaya pek vakit kalmıyor. Çocuklarla, alışveriş listesiyle ve günün dedikodularıyla ilgili ayaküstü konuşulabiliyor ama ruh halinizi, gelecekte yapmak istediklerinizi kısacası paylaşmak isteyip de içinize attığınız bir çok şeyi ancak geniş sohbet zamanlarınızda anlatabiliyorsunuz. Ama bu zamanları yaratmak da sizin elinizde.

İki hafta da bir kez 1 saatinizi eşinizle konuşmaya, dertleşmeye ayırmalısınız. Fakat, bu süre içerisinde evliliğiniz ve birbirinizin duygusal istekleri haricinde konular konuşmamaya dikkat etmelisiniz.

SUÇLAMAKTAN VAZGEÇİN

Kendinizi şişman hissetmeniz onun hatası değil. "Bana artık hiç iltifat etmiyorsun!" gibi suçlayıcı cümleler kullanacağınıza " Hamilelik kilolarımdan hala kurtulamadım. Beni eskisi gibi çekici bulduğuna inanmak için desteğine ihtiyacım var" gibi olumlu tümceler kullanın.

Tepki
914
en başta sabretmek önemli ..
eşinizi el oğlu olarak görmeyeceksiniz ..o artık size herkesten yakın olan kişi ,hayat arkadaşınız ..
insanlarda eşlerini yabancı gibi görme eğilimi var ..eşlerinin kızmalarına ,hareketlerine tahammül edemiyorlar ...
halbuki anne babamıza nasıl davranıyor onları kırmamaya çalışıyor isek eşimize de öyle olmalıyız ...ama eşimizin yaptıkları bize dokunuyor ...dokunmamalı ...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
SUÇLAMAKTAN VAZGEÇİN

Kendinizi şişman hissetmeniz onun hatası değil. "Bana artık hiç iltifat etmiyorsun!" gibi suçlayıcı cümleler kullanacağınıza " Hamilelik kilolarımdan hala kurtulamadım. Beni eskisi gibi çekici bulduğuna inanmak için desteğine ihtiyacım var" gibi olumlu tümceler kullanın.

Bence cok dogru. -hmm

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
evlilik gerçekten çok özveri isteyen bişey...eşimize karşı hoyratça davranmamamız lazım...sabır lazım herşeyden önce...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Evlilik emek ister.Güzelleştirmek için çabalarsanız güzelleşir.Eş hayatı paylaştığınız insan demek adı üstünde eş onun için herşeyden herkesten önce eşinize değer verin:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar