soylusevim
Yeni Üye
selamlar yakında evleniyorum bu sebeple birikme başladık önümüzde 14 ay var ama kenara ne atsam kardır diyorum sizce nasıl biriktirmek mantıklıdır? Evli çiftleri piste alabilir miyiz )
2020 yılında yazmış evlenmiş olabilirilk kez evlenecekseniz Murat kurum 50 bin tl beyaz eşya desteği verecek onu değerlendirebilirsiniz.. 50 bin tl ile tüm beyaz eşyalarınızı alırsınız
beyaz eşya fiyatlarından haberiniz yok sanırımilk kez evlenecekseniz Murat kurum 50 bin tl beyaz eşya desteği verecek onu değerlendirebilirsiniz.. 50 bin tl ile tüm beyaz eşyalarınızı alırsınız
1 tane alınabilir mibeyaz eşya fiyatlarından haberiniz yok sanırım
ben yerli Türk malı Beko dan aldım her şeyimi en ucuzundan aldım öyle lükse kaçmadım (o özellik olsun bu özellik olsun diye). Şu an bakınca en ucuz bulaşık makinesi bile 15 bin girin bakın yani boschtan bahsetmiyorum10-12 bin civarına alınabilir bir beyaz eşya ya siz hangi markalara bakıyorsunuz ki ? çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı almaya yeter herhalde hiç yoktan iyidir yine ilk kez evlenen gençlere düğün hediyesi gibi
ancaa 1 buzdolabı çamaşır makinesi bitti1 tane alınabilir mi
hayırlı olsun canım. çeyizine destek olur. keşke bizim zamanımızda da olsaydı ben de faydalanırdım valla. her şey para 50bin tl ile başka şeyler yaparsın. takdir ettim yeni evleneceklerin düşünülmesinio zaman 3 tane beyaz eşya alabilirim. bu yıl evleneceğim inşallah seçimi kazanır da bu fırsattan yararlanırım ben de. 5 0 bin tl destek iyi para şu anda, o kadar alınması gereken şey var ki o kadar masraf çıkıyor ki
Onları zaten erkek alıyor dyson alsınancaa 1 buzdolabı çamaşır makinesi bitti
çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankstre set ben aldım yaOnları zaten erkek alıyor dyson alsın
Ben hiç birini almadım eşim aldıçamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ankstre set ben aldım ya
Bizdede bulaşik camasir,oturma odasını kız alirHer yörenin adeti farklı demekki bizdede normalde yatak odasını kız yapar derler