Evlilik sizi ne kadar değiştirdi?

yalnızlık

Daimi Üye
Tepki
371
çok evlenmeden önce tam bir özgür kızdım bazen bakıyorumda 10 yıl oldu evleneli 2 çocuğum var ama geriye bakınca ben bile kendime hayret ediyorum

Tepki
45
benim hayatımda çok şey değişti benim babam biraz kıskançtı biraz demiyimde çok kıskançtı gezip tozmaya pek fazla müsade etmezdi ama evlendim allahtan öyle bi eş seçmedim eşim çok iyi o tür konularda allah razı olsun istedğim yere gidebiliyorum haber vermem yeterli değişiklik bi tek oyönden oldu hayatımda evlendikten sonra tabi...:bebek:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
deyistigimi sanmiyorum neysem oyum
bekarkende yemek haric cogu ev isini apardim
kapi disari cikmam yasakti
simdi tek deyisen mutfagimda ustalasma yolunda ilerlemeye calismam
ama hala kapi disari cikmam tek basima cok evcilim :)

KUZU

Aktif Üye
Tepki
225
Çok değişdim, sabırlı bir insan değildim, şimdi bakıyorum da sabır taşı olmuşum,arada çatlıyorum ama:)

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
evlilik beni daha çok fiziksel olarak değiştirdi, artıları oldu (kilo açısından) :kupa: :cokkomik:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
öncelikle tabiki ev işleri daha önce böyle bi sorumluluğum yoktu annem yapardı herşeyi
sabretmeyi öğrendim herşeye hemen parlamamak lazımmış
aslında herkesin hayatta yalnız olduğunu öğrendim herkes gün gelip hayatını kuruyormuş meğer:gozluk:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
çok değiştim ilknur'cuğum...daha bir anlayışlı,daha bir yüreği seven,acıyan...daha bir,yere sağlam basan...
daha bir,zor kızan,parlayan...kızmadan önce karşısındakine konuşma hakkı tanıyan biri oldum.-hmm böyle değildim önceleri:kizdimama:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
bende evlenmeden önce mutfaga pek girmezdim ama simdi nerdeyse mutfaktan cikamiyorum.:dil:

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
erken kalkmak dışında pek bişey değişmedi:dusun:
her şey aynen devam ediyor.:sigara:

H

Hera

Misafir
hayata Bakılım değişti Şimdi bekar insanlarla konuşurken erkek yada bayan olsun onların neler hissettiğini anlayabiliyorum Benim hayatım da BEN çok daha anlayışlı oldum Eşim sayesinde Bazı Aptal Cahilliklerim vardı mesela İNATÇılıK vede bunla Gurur duymak gibi Bir Cahilliğim vardı ben inatçıyım derdim ne salak mışım :ilknur: Dinlemeyi öğrendim Daha daha çok Okumayı ve gezdiğim gördüğüm zevk aldığım yerler değişti Kısacası Evlilik bana Eşim sayesinde Olumlu Şeyler katmaya devam ediyor Birdeeeee :huhuu: Şımarmayı öğrendim bol miktarda şımartılıyorummmmm birazcık eşim tarafından ehh okadar da olsun değilmi

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Çılgın, deli dolu, patavatsız, elalem ne derse desin gaz kesmeyen çatlağın tekiydim...
Şimdi gençliğimi özlüyorum fazlasıyla oturaklaştım... olgunlaştım...
Ama evlenince kendimi frenlemedim içimden gelenler böyle şimdi istesemde eski günlerim gibi deli dolu çatlak olamıyorum...:(

Kolay sinirlenmiyorum.. Dinlemeyi öğrendim... İnsanlara baskı yapmamayı öğrendim... İşyerindeki kıdemimden dolayı yanıma çalışmaya gelen elemanlara neler yapardım şimdi hiç karışmıyorum öğrenen kendine yapan yapmayan yine kendine bunu öğrendim bu farka kendim bile hala inanamıyorum aslında...
Sevdim yalnız bu huyumu...:)
gerçi emekli oluyorum yakında buradan....:(

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
evlilik beni çok değiştirdi,çok asiydim hemen parlardım,hiç sabırlı değildim,ütü yapmazdım annem yapardı..şimdi geriye bakıyorumda niye öyle yapıyordum diye sorduğumda olur kendime..

M

madesam

Misafir
Çılgın, deli dolu, patavatsız, elalem ne derse desin gaz kesmeyen çatlağın tekiydim...
Şimdi gençliğimi özlüyorum fazlasıyla oturaklaştım... olgunlaştım...
Ama evlenince kendimi frenlemedim içimden gelenler böyle şimdi istesemde eski günlerim gibi deli dolu çatlak olamıyorum...:(

Kolay sinirlenmiyorum.. Dinlemeyi öğrendim... İnsanlara baskı yapmamayı öğrendim... İşyerindeki kıdemimden dolayı yanıma çalışmaya gelen elemanlara neler yapardım şimdi hiç karışmıyorum öğrenen kendine yapan yapmayan yine kendine bunu öğrendim bu farka kendim bile hala inanamıyorum aslında...
Sevdim yalnız bu huyumu...:)
gerçi emekli oluyorum yakında buradan....:(

al benden de o kadar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar