Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayalkız canım nice mutlu yıllara eşinle birlikte canım inşallah ömür boyu mutlu olursunuz...
ben senın evleneli daha cook gecti bılıyordum canım bende sonra evlenmişin sanırım ozaman... ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Hayal canım tebrik etmek için biraz geç kaldım sanırım kusuruma bakma lütfen.
Rabbim daha nice yılları sizlere göstersin inşaallah,Bebişiniz ile birlikte daha nice uzun yıllara inşallah..
Bu arada eniştemizde gitmiş en pahalı çiçeği almış sana Hayalim bakarmısın Orkideler çk güzel görünüyorlar.
şahmarancım benım ablam oğretmen ona bu çiçeğin pembesı gelmış okuldan bende çok beğenmıştım ordan eşimin aklında kalmış sanırım görünce bende çok şaşırdım bu arada çok teşekkurler hepımızın yuvasını Rabbim korusun......
Canım benim cevap için geç kaldım ama bu ara pek giremiyorum.Evlilik yıl dönümün kutlu olsun daha nice mutlu senelere allah seni hep böyle mutlu etsin arkadaşım.gerçekten orkiden süper madem bu kadar seviyorsan kocanın ki gibi sana ulaştıramasam da bunlarda benden sana