Ey hayat kızma bana

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105

ey hayat kızma bana derinden bir offfff çekiyorum şimdi sana isteyipte yapamadıklarımın acısını kimden ve nasıl çıkaracağımı bilemiyorum isteyipte ulaşamadığım sevgilim çok yakınımda ama ne yazıkki gidemiyorum ona oda gelemiyorki her istediğinde bana....engellerle dolu sen hayat varya sana lanet ediyorum...neden kapatırsın sevenlerin önünü...neden hep bir zorluk çıkarırsınki..nedir amacın sevmekse sevmek,acı çekmekse çekmek,birşeyler vermekse vermek,ağlamaksa ağlamak hepsini fazlasıyla vermedimmi sana...yetmedimi bu kadar ızdırap verdiğin....kaç yıldır yaşıyorum senin kucağında yaşadığım kadar yaşayacakmıyımki ömrümün geri kalanında...sevenlerin mutluluğunu neden kıskanırsın neden kaldıramazsın yüzlerdeki tebessümleri yoksa senindemi sevdiğin vardı...kavuşamadında bizdenmi çıkarıyorsun sende acısını...peki bizim suçumuz neydi...bizmi istedik öyle olmasını bizede yaptıkların hiç yazık olmadımı...ey hayat yapma böyle...suçu olmayanı haksız yere cezalandırmamalısın...haksız yere önümüze engeller koymamalısın..böyle yaptığın sürece daha çok ahhh alırsın...döktüğüm gözyaşlarımın haddi hesabı yok,çektiğim acıların başka türlü tarifi yok,ettiğim duaların belli bir sayısı yok....ey hayat yapma bunu bana..çek ellerini üstümden sök şu zincirlerin kilitlerini artık...bu kadar yeter olmasın kimselere yazık..ama...bu benim kanunum,kuralım böyle diyorsan onada sözüm yok artık...yinede bildiğin yolda devam edeceksin bizleri anlamsız bir karmaşanın,anlamsız bir boşluğun içinde yine bildiğin gibi sürükleyeceksin...ey hayat kızma bana derinden bir offfffff çekiyorum şimdi sana.......

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
çok güzel emeğine yüreğine sağlık canım:eek::eek::eek::eek::iloveyou::iloveyou::rose::rose::rose::rose::rose:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar