Eyyvah Eyvah 2 (7 Ocak)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Eyyvah-Eyvah-2-1291219247.jpg

Eyyvah Eyvah 2

Yönetmen:Hakan Algül
Senaryo:Ata Demirer
Yapımcı:Necati Akpınar
Görüntü Yönetmeni:Gökhan Atılmış
Müzik:Ata Demirer
Dağıtım:UIP FilmcilikFilmin
Yapım:2011 ~ Türkiye
Tür:Aile, Casusluk, Fantastik, Komedi, Macera

Gösterim Tarihi:07 Ocak 2011 (Türkiye)

Ödülleri:1 kez başka ödüller için aday gösterildi.

Oyuncular
Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Alican Yücesoy, Özge Borak, Bülent Şakrak, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Bican Günalan, Murat Serezli, Okan çabalar, Teoman Kumbaracıbaşı, Caner Alkaya, Hande Dane, Şehsuvar Aktaş, Ali Savaşçı, Bala Atabek, Gökhan Atılmış, Meray Ülgen, Ayfer Dündar, Ender Serin, Engin Akpınar, Gülden Akıncı, Hasan Baran, Mustafa Aslan, Müge çelebi, Rafi Emeksiz, Tevfik Yapıcı, Yahya Doğu Demir
--------------
7 Ocak 2011'de seyirciyle buluşacak olan 'Eyvah Eyvah 2'nin Geyikli ve Bozcaada'da başlayan çekimlerinin tamamı Kuzey Ege'de gerçekleşecek. İlk filmde aşık olduğu kızı (Özge Borak Şakrak) istemek için Firuzan ile (Demet Akbağ) Geyikli'ye doğru yola çıkan Hüseyin'i (Ata Demirer) Eyvah Eyvah 2'de de binbir macera bekliyor.
Kaynak :sinemalar

[DM]video/xfx9h5_eyyvah-eyvah-2-fragman_shortfilms[/DM]

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bu hafta gideceğim inşallah. 1. çok komikti. Bu da oldukça komik bence. Bu adamdan kötü birşey çıkmaz -ciko

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet ben bu adama cem yılmazdan daha çok gülüyorum cem yılmaz kendi yaptığı espirilere kendi gülüyo sevmiyorum pek:kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sonunda gittim -kop-kop

Harika bir filmdi. -hmm Her karesinde güldüm. Hatta doyamadım filme; tekrar tekrar izlesen bıkmazsın:eek:

Birde gidip gezdiğim yerler olunca daha bir güzel geldi film. :sila:

Tavsiye edilir kesinlikle; ama bu filmin son olması beni üzdü. Umarım yine böyle güzel bir film ile karşımıza çıkar Ata Demirer. :sutarafa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar