Ezel'de Ramiz Dayı şoku!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ezel'de Ramiz Dayı şoku!

Ramiz Karaeski karakteri, sevenlerine veda mı ediyor?

556296_detay.jpg

Ezel'in dün akşam yayınlanan bölümünde, beklenmedik bir gelişme izleyenleri ekrana kilitledi. Ramiz Dayı'nın torunu olarak öyküye dahil olan 'Sekiz' karakteri Dayı'yı bıçakladı. İzleyicileri şoke eden sahne büyük bir soru işaretiyle bitti.

RAMİZ KARAESKİ ÖLDÜ MÜ?
gazeteciler.com'un haberine göre, Ezel, yine nefes kesen bir bölümle ATV ekranlarındaydı. Ezel, Ali, Cengiz ve Azad; Dayı'yı kurtarmak için geldikleri tren garında Dayı'nın bıçaklanmasına engel olamadılar. Sekiz, önceki bölümde Ezel'e söylediği 'ben senin durduramayacağın adamım' repliğini aynen gerçekleştirdi ve Ramiz Dayı'yı kalbinden bıçakladı. Ezel'in kollarında can verirken kendi gençliğini gören Ramiz Karaeski İstanbul'a ilk adımı attığı yer olan Haydarpaşa tren garında kızına ve Ezel'e veda etti.

Ancak dizinin sıkı takipçilerinin hatırlayacağı gibi Ramiz Dayı geçen sezonun finalindeki sahnede tekerlekli sahnede görülmüştü. Yani Dayı'nın sakat kaldığı bir 'şimdiki zaman'da anlatılıyor hikaye. Bu durumda Dayı'nın sakat kalacağını söylemek çok da mantıksız değil. Ancak yine de gelecek bölüme kadar bu soru tartışılacak gibi gözüküyor.

VE BEHLÜL KAÇAR!
Ezel'in bomba transferi Kıvanç Tatlıtuğ ise ilginç bir sahne ile izleyenlere 'Behlül'ü hatırlattı. Sekiz'in Dayı'yı bıçakladıktan sonra olay yerinden sessizce sıvıştığı plan adeta Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu repliği olan 've behlül kaçar'a gönderme gibiydi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sekiz'in Dayı'yı bıçakladıktan sonra olay yerinden sessizce sıvıştığı plan adeta Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu repliği olan 've behlül kaçar'a gönderme gibiydi.

Bu cümleye cok güldüm :cokkomik:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence ölmez dayı o kadar önde olan bi karakter...

ama behlül kaçar:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ay izlerken cok tuhaf oldum önce dayiyi bulmalarina sevindim tam kizinin ezelin falan yanina gitcekken sekiz bicakladi yaaaaa sok oldun insallah ölmez yaaaaaa:sim3::sim3::sim3:

defne

Aktif Üye
Tepki
108
Diziyi izlemiyorum,fragmanlarını görüyorum ve izleyenlerden duyuyorum..buna göre Ramiz Dayı dizinin baş aktörü,ayrılmaz :panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar