Ezel'de sürprizler olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ezel'de sürprizler olacak!

Dizinin güzel oyuncusu Burçin Terzioğlu, yeni sezonla ilgili neler söyledi?

542639_detay.jpg

Ezel’de Ramiz Dayı’nın kızı Azad’ı canlandıran Burçin Terzioğlu, yeni sezonda izleyicileri çok büyük sürprizlerin beklediğini söylüyor.

Fırtına dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle dikkatleri üzerine çeken, ardından rol arkadaşı Murat Yıldırım’la evlenen Terzioğlu hayatta oyunculuk dışında başka hiçbir şey
yapmayacağını da ifade ediyor. Güzel oyuncu, “Bu yaz eşimle tatil yaparak bol bol enerji topladık. İkimiz de yeni sezona hazırız." dedi.

Ezel'le ilgili ise şunları söyledi: "Ben Ezel’de yer almaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü muhteşem bir oyuncu kadrosuyla oynuyorum. Bayramdan sonra nefes kesen bölümlerle geliyoruz. İzleyicileri çok büyük sürprizler bekliyor”

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
ayyy benim favorim yaa bu dizi.... çok seviyorum.. diğer diziler gibi bildik senaryo değil, hahh işte türk dizisi değilmi şöyle olacak diyorsun ama öyle olmuyor, altından mutlaka başka bişey çıkıyorrr... bayılıyorum bu diziye...

CLeOpaTRa

Daimi Üye
Tepki
459
bizde eşimle şöle başbaşa oturup adam qibi izlediğimiz bi dizi bu var :D süprizleri sabırsızlıkla beklioruzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar